GTA IV complate Edition grafik + Vulkan + bonus içerikli mod paketi

Oyunu bozmaz değil mi yüklediğimde oyun açılmıyordu du kurmaya çalıştığımda

Pek bir bilgim yok hocam o konuda ne desem yalan olur en iyisi indirdiğiniz trainer dosyalarını oyunun dosya konumuna atmadan önce aynı dosyadan var mı diye kontrol edin varsa yedekleyip öyle kurun. Bir sorun olursa trainer dosyalarını elle silip yedeği geri atarsınız.

Ayni dosyalar galiba zaten 2 tane dosya değiştiriyor cdimages klasorundeki scriptleri yedekliyim ben yine de öyle yapayım teşekkür ederim her şey icin hocam.

Hocam merhaba tüm her dedğinizi yaptım ama error veriyor bunun çözümünü biliyor musunuz?

Dosya Ekleri

• ASAD.JPG
    14,7 KB · Görüntüleme: 35
Hocam merhaba tüm her dedğinizi yaptım ama error veriyor bunun çözümünü biliyor musunuz?

Bu hata çoğu şeyden kaynaklı olabilir. DirectX güncel mi? MC runtimelerin hepsi yüklü ve güncel mi? Ekran kartı sürücüsü güncel mi? Gibi. Veya çok başka bir sorundan da kaynaklı olabilir. Eski bir oyun olduğu için bu tip hatalar olabiliyor maalesef. Bu hata genelde ekran kartından dolayı oluyor şu anki sürücüyü DDU ile kaldırıp tekrar yüklemenizi öneririm. Ama dediğim gibi kesin bir çözümü yok.

Hocam RX 560 var bende dediğinizi yapayım ama bu AMD'nin yazılımı sorunlu zaten güncelleme yapamıyorum ekran kartını yanlış algılıyor dediğinizi yapayım hocam ben size geri dönüş sağlarım.

Hocam RX 560 var bende dediğinizi yapayım ama bu AMD'nin yazılımı sorunlu zaten güncelleme yapamıyorum ekran kartını yanlış algılıyor dediğinizi yapayım hocam ben size geri dönüş sağlarım.

Bekliyorum dönüşünüzü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…