GTA IV complate Edition grafik + Vulkan + bonus içerikli mod paketi

Hocam henüz oyunu indirmedim, bunlar ücretli modlar mi?

Hayır hocam ücretli değil. Makalenin en altında indirme bağlantısı var. Oradan sizde indirip oyunuza kurabilirsiniz.

Bir deneyin bunu olmadı bir şeyler düşünürüz.

@Metanic Oyunu oynamıyanlar okumasın.

Hocam karenin ajan çıktığı veya romanın dimitri tarafından kaçırıldığı yerden devam eden save dosyanız varsa atabilir misiniz? Save dosyam eski bilgisayarımda kaldı.

Maalesef oranın bayağı ilerisindeyim hocam.

Siz bilirsiniz. Ama şu an neredeyse bitirdim yarınki sürümü ve kendim yaptım diye demiyorum her anlamda mükemmel gözüküyor. sonunda istediğim şekle soktum oyunu.
Ben moddan ötürü başlamak istedim Steam den indirip downgrade yaptım enb3+ carpack vardı sürekli 15-20 dkdan sonra donup atıyordu şimdi sil yükle yapıyorum hiç tepki yok neden acaba

Ben moddan ötürü başlamak istedim Steam'den indirip downgrade yaptım enb3+ carpack vardı sürekli 15-20 dakikadan sonra donup atıyordu şimdi sil yükle yapıyorum hiç tepki yok neden acaba?

Hiç tepki yok derken sanırım oyun hiç açılmıyor demek istedin değil mi? Şunu deneyin. Bir de bu pakette downgrade gerekmiyordu. Yeni yayımladığımda gerekiyordu. Ondan dolayı da olabilir.

Eğer oyuna girmeme sorunu yaşarsanız downgrade sonrası oyun dosyalarına gelen Launcher'lar (launchgtaıv veya playgtaıv) ile başlatmayı deneyin. Sorunu çözecektir.

Hocam modları tek tek dosyaların içine girip kopyalayıp dosyaları değiştir şeklinde kurdum ama bir sorun yaşıyorum o da anlık takılma sorunu. Durduk yerde anlık takılma yaşıyorum var mı bir çözümü sistem imzada yazıyor.

Hocam büyük ihtimalle sisteminizden kaynaklı bir durum. Bende bu paket kuruluyken hiç sorun olmuyordu.

@Metanic hocam şu DXVK nasıl kuruluyor açıklar mısınız? Anlamadım gitti.

@Metanic hocam şu DXVK nasıl kuruluyor açıklar mısınız? Anlamadım gitti.

Sadece DXVK mı kurmak istiyorsunuz? Eğer öyleyse su videodaki gibi kurabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…