GTA IV Definitive Edition modu çalışmıyor

İşletim sistemi
Windows 11

Jossephh

Decapat
Daha fazla  
RAM
16 GB RAM
Ekran kartı
GTX 1650 Ti
İşlemci
AMD Ryzen 7 4000 Series
Öncelikle selam, bugün Steam'den GTA IV satın aldım ve oyunu yükleyip deneyimledim. Ancak performansın sistemimin iyi olmasına rağmen düşük kaldığını gördüm. İnternette araştırırken GTA IV: Definitive Edition adlı bir mod gördüm. İndirdim ve söylenildiği gibi kurdum ancak oyunu çalıştırdığımda en başta ki yazıları gösterirken birden oyun kapanıyor. Benden kaynaklı bir sıkıntı mıdır?

Oyunun sürümüyle hiç oynamadım, nasıl aldıysam direk indirdim.

Yeni sürüme uyumlu değil. Ben korsan indirip modu çalıştırabildim.
hangi siteden indirdiniz oyununuz hangi sürüm ? ben de oyunu satın aldım ancak mod yükleyemedikten sonra oyunun pek bi anlamı kalmıyor.

1.0.4.0 sürümünde de denedim, bu sefer oyun hiç açılmıyor bende.

Hangi siteden indirdiniz oyununuz hangi sürüm? Ben de oyunu satın aldım ancak mod yükleyemedikten sonra oyunun pek bir anlamı kalmıyor.

Siteyi söyleyemem yasak maalesef. Bu arada mod dropları düzeltti onun dışında FPS hala düşük. 4gb ramli pc de 60fps üstü alırken bunda 60 ı zor görüyorum.

Oyun dosyalarının birinde fps 60 a kilitliymiş. Onu 144 yapınca fps'im arttı. Çok daha rahat oynayabiliyorum.

Son düzenleme:

Konuyu hortlatıyorum hocam ama modu hangi sürümde yüklemiştiniz acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…