GTA IV Donma Sorunu

enes2491

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, sistemim Gta 4'ü oynatmak için yeterli fakat oyunu açtığımda oyun donuyor ve ses açma kapama ya da parlaklık tuşlarına bastığımda 2-3 saniye devam ediyor sonra tekrar donuyor.
Gta 5'i sıkıntısız oynuyorum.
İşletim sistemim: Windows 10 Home

Son düzenleyen: Moderatör:
Sisteminizi belirtin. Ayrıca GTA IV optimizasyon olarak oldukça sıkıntılı bir oyun. Bende GTX 970 ile GTA V'de ayarları köklerken, GTA IV'de düşürmek zorunda kalıyorum.

Muhtemelen sorun senin sistemin ile değil oyun ile alakalı. Sıfır bilgisayar ile benzer sorunları ben de yaşamıştım. Bahsettiğim bilgisayar ile GTA V oynayabiliyordum.

Sisteminizi belirtin. Ayrıca GTA IV optimizasyon olarak oldukça sıkıntılı bir oyun. Bende GTX 970 ile GTA V'de ayarları köklerken, GTA IV'de düşürmek zorunda kalıyorum.
Sistemim: İntel Core i3 5005u 4Gb Ram Nvidia Geforce 920mx 2Gb

Muhtemelen sorun senin sistemin ile değil oyun ile alakalı. Sıfır bilgisayar ile benzer sorunları ben de yaşamıştım. Bahsettiğim bilgisayar ile GTA V oynayabiliyordum.
Aynen bende GTA V'i sıkıntısız oynayabiliyorum ama GTA IV'e gelince iş değişiyor.

Benim bir diğer sorun GTA IV'de ekran kartımın 2Gb olmasına ragmen 512mb göstermesi ama ilk önce donma sorununu çözmeliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…