Benim orjinal Steam'den indirimdeyken aldığım GTA IV aşırı derecede düşük performans sorunu var. Normal oynarken 1080P low ayarlarda vsync kapalı 7 FPS alıyorum. Msi Afterburnerda test edince GPU kullanımı %100 ama CPU kullanımı çok dalgalı ve düşük. %24-60 arası gidiyor. Yani CPU'yu tam performanslı bir şekilde çalıştırmıyor. 720P de ise 14 FPS alıyorum. Benchmark testi yaptım sonuçlar şöyle;
1080P-Low Ayarlar- Vsync Kapalı -- Ortalama FPS 7 - CPU Kullanımı %64 - Sistem Bellek Kullanımı %67 - Video Bellek Kullanımı %13
720P-Low Ayarlar-Vsync Kapalı -- Ortalama FPS 14 - CPU Kullanımı %71 - Sistem Bellek Kullanımı %66 - Video Bellek Kullanımı %10
Durum böyle, buradaki sıkıntı şu ki video bellek kullanımı çok düşük başka insanların testlerine baktığım zaman %90-100 arası. İnternette biraz okudum ama tam bulamadım çözümünü bilen arkadaşlar yardım ederlerse çok sevinirim, iyi günler.
Sayın Technopat Forum Okurları ve Yazarları yardım edin lütfen.
1080P-Low Ayarlar- Vsync Kapalı -- Ortalama FPS 7 - CPU Kullanımı %64 - Sistem Bellek Kullanımı %67 - Video Bellek Kullanımı %13
720P-Low Ayarlar-Vsync Kapalı -- Ortalama FPS 14 - CPU Kullanımı %71 - Sistem Bellek Kullanımı %66 - Video Bellek Kullanımı %10
Durum böyle, buradaki sıkıntı şu ki video bellek kullanımı çok düşük başka insanların testlerine baktığım zaman %90-100 arası. İnternette biraz okudum ama tam bulamadım çözümünü bilen arkadaşlar yardım ederlerse çok sevinirim, iyi günler.
Sayın Technopat Forum Okurları ve Yazarları yardım edin lütfen.
Son düzenleme: