GTA IV ekran kartı kullanımı %5'i geçmiyor

Ekran kartı kullanımı yüzde 5'i geçmiyor ve 15-20 FPS arası alıyorum. Çözemedim, diğer oyunlarda böyle bir sorun yok.
Adım adım uygula, sorun olursa etiketle.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Adım adım uygula, sorun olursa etiketle.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

videoyu izledim fakat anlamadım bişeyler indiriyor indirdiklerinin hangisini atacağım ve hepsinimi yapacam yaptıklarının 1 tanesinimi

videoyu izledim fakat anlamadım bişeyler indiriyor indirdiklerinin hangisini atacağım ve hepsinimi yapacam yaptıklarının 1 tanesinimi

"SteamLibrary\steamapps\common\Grand Theft Auto IV\GTAIV" konumuna atıyorsun.

"SteamLibrary\steamapps\common\Grand Theft Auto IV\GTAIV\update" konumuna atıyorsun.

"SteamLibrary\steamapps\common\Grand Theft Auto IV\GTAIV\update" konumuna atıyorsun.

"SteamLibrary\steamapps\common\Grand Theft Auto IV\GTAIV" Konumuna Atıyorsun.

/////
Steam başlatma seçenekleri "-availablevidmem 8196 -nomemrestdrict -norestictions"

-availablevidmem Ekran kartı Vram sınırını belirler, 8196 8G Vram içindir eğer;

2 ise 2048, 3 ise 3072, 4 ise 4096, 12 ise 12228.

Bütün bunları yaptıktan sonra oyun stabil ve olması gerektiğinden daha iyi görünecek. Grafik ayarlarını eğer 3060/6600 üzeri kart kullanmıyorsanız "high" olarak "View distance" ve "view detail" ayarlarını ise 31 üzerine yükselmememiz iyi olur.

Oyunu kontrolcü ile oynuyorsan oyun içi steam arayüzünü açık tutmalısın yoksa oyun 15-25 FPS arasına düşer ve kare atlamaya başlar.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı