GTA IV error code: 4 hatası

İşletim sistemi
Windows 10

tugaytank

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba.

Geçen hafta Rockstar Games Launcher üzerinden GTA IV: Complete Edition satın adlım. Ancak söyle bir hata ile karşılaşıyorum.

Araştırmadığım yer kalmadı. Hep eski çözümler mevcut. Orjınal oyun alıyoruz ama oynayamıyoruz. Saçmalık resmen.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (2).png
    9,4 KB · Görüntüleme: 128
GTA 4 ü razor 1911 cracki ile indirmeni öneririrm. Ben başka türlü çalıştıramadım ki bende de steam versiyonu var

33 lira fiyatı vardı. Dedim ki alayım hic bi sorun olmadan oynayalim. Ama nerde. Orjinali bile sorunlu oyun. Rockstar Games e yazdım diyorlarki driver guncelle falan en son windows temiz kurulum bile demislerdi. Cildirmalik resmen

Yemin ediyorum bu hata yüzünden ömrüm boyunca GTA 4 oynayamadım

Yemin ediyorum bu hata yüzünden ömrüm boyunca GTA 4 oynayamadım

Ben format atarak cozdum bu sorunu. Ama sunu soyleyim eğer GTA 5 varsa GTA 4 cok gereksizmis. Bunu anladim. Cunku GTA 4 cok sorunlu bir oyun. Ani FPS dususleri yuzunden keyif alamiyor insan.

Ben format atarak cozdum bu sorunu. Ama sunu soyleyim eğer GTA 5 varsa GTA 4 cok gereksizmis. Bunu anladim. Cunku GTA 4 cok sorunlu bir oyun. Ani FPS dususleri yuzunden keyif alamiyor insan.

Ömrümde tek oynayamadığım GTA 4 olduğu için çok istiyordum GTA 4'ü :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…