Burak Türe Hectopat Katılım 24 Ekim 2014 Mesajlar 56 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2015 #1 Merhaba, sayın forum yöneticileri ve sayın üyeler, Ben Gta4 yükledim 2 gün filan oynadım ve bu hatayı aldım. Hatanın fotoğrafı aşağıda yardımcı olursanız çok teşekkür ederim. İyi akşamlar. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Nisan 2015
Merhaba, sayın forum yöneticileri ve sayın üyeler, Ben Gta4 yükledim 2 gün filan oynadım ve bu hatayı aldım. Hatanın fotoğrafı aşağıda yardımcı olursanız çok teşekkür ederim. İyi akşamlar.
Çözüm Burak Türe 21 Nisan 2015 Çözümü buldum herkese teşekkür ederim. Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar virüs programını kapatsın sorun çözülüyor.
Çözümü buldum herkese teşekkür ederim. Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar virüs programını kapatsın sorun çözülüyor.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.478 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 17 Nisan 2015 #2 SecuROM™ Support Website - Grand Theft Auto IV Program files içinde steam yolunu bulup alttaki klasöre ulaşın. ..steamapps/common/grand theft auto iv/installers Klasör'ün içinde olan vcredist_x86.exe olanı yükleyin. Netframework 3.5 yüklü değilse yükleyin. Artı 0 Eksi
SecuROM™ Support Website - Grand Theft Auto IV Program files içinde steam yolunu bulup alttaki klasöre ulaşın. ..steamapps/common/grand theft auto iv/installers Klasör'ün içinde olan vcredist_x86.exe olanı yükleyin. Netframework 3.5 yüklü değilse yükleyin.
KS KS Burak Türe Hectopat Katılım 24 Ekim 2014 Mesajlar 56 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2015 #3 Bilgisayarım Win8.1 Netframework yükleyemiyorum. Artı 0 Eksi
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.478 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 18 Nisan 2015 #4 Setup ile yükleyemezsin tabi. Sosyalde Win 8 netframework yükleme diye araştır. Artı 0 Eksi
KS KS Burak Türe Hectopat Katılım 24 Ekim 2014 Mesajlar 56 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2015 #5 Çözümü buldum herkese teşekkür ederim. Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar virüs programını kapatsın sorun çözülüyor. Artı 0 Eksi Çözüm
Çözümü buldum herkese teşekkür ederim. Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar virüs programını kapatsın sorun çözülüyor.