Y YusufDemir3443 Centipat Katılım 28 Ekim 2023 Mesajlar 215 26 Kasım 2023 #1 Birkaç gün önce Aygıt Yöneticisi'nden ekran kartını güncelledim sonra oyuna girdiğimde bu hatayı aldım nasıl çözeceğim internette kaynak çok yok.
Birkaç gün önce Aygıt Yöneticisi'nden ekran kartını güncelledim sonra oyuna girdiğimde bu hatayı aldım nasıl çözeceğim internette kaynak çok yok.
Aeronight Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 4.596 Makaleler 6 Çözümler 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2023 #2 Klasik GTA 4. Oyunu silip yüklemeyi deneyin hocam. Oyun sistemdeki değişiklikleri tanıyamıyor gibi. Ben ekran kartımı güncellediğimde siyah ekranda kalıyordu bi ara. Artı 0 Eksi
Klasik GTA 4. Oyunu silip yüklemeyi deneyin hocam. Oyun sistemdeki değişiklikleri tanıyamıyor gibi. Ben ekran kartımı güncellediğimde siyah ekranda kalıyordu bi ara.
Rszx.247 Decapat Katılım 17 Kasım 2022 Mesajlar 143 Daha fazla Sistem Özellikleri Intel Core i5 - 11320H @3.20 / Ramaxel 3200MHz CL22 8x2 = 16 GB RAM / GTX 1650 4 GB / M.2 SSD INTEL 512 GB / Windows 11 Home Single Language Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2023 #3 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoyu deneyin işe yarayabilir Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoyu deneyin işe yarayabilir
KS KS Y YusufDemir3443 Centipat Katılım 28 Ekim 2023 Mesajlar 215 26 Kasım 2023 #4 Rszx.247 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoyu deneyin işe yarayabilir Genişletmek için tıkla... bunu izledim zaten adamın oyunu korsan belli benimki steam versiyonu Artı 0 Eksi
Rszx.247 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoyu deneyin işe yarayabilir Genişletmek için tıkla... bunu izledim zaten adamın oyunu korsan belli benimki steam versiyonu