mayforgiven Megapat Katılım 4 Şubat 2015 Mesajlar 421 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2015 #1 Merhaba, oyunun kurulumunda böyle bir hatayla karşılaşıyorum. Sebebi nedir ve nasıl çözerim? Yardımlarınızı bekliyorum..
Merhaba, oyunun kurulumunda böyle bir hatayla karşılaşıyorum. Sebebi nedir ve nasıl çözerim? Yardımlarınızı bekliyorum..
JaroxJamaica Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Aralık 2013 Mesajlar 15.148 Makaleler 12 Çözümler 5 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Ağustos 2015 #2 Allah için söyle. Hangi lanet torrent sitesinden indirdin oyunu?
mayforgiven Megapat Katılım 4 Şubat 2015 Mesajlar 421 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2015 #3 JaroxJamaica dedi: Allah için söyle. Hangi lanet torrent sitesinden indirdin oyunu? Genişletmek için tıkla... GTA IV - 4 - FULL - Zamunda Torrent - indir - Torrent Download - Hızlı indir
JaroxJamaica dedi: Allah için söyle. Hangi lanet torrent sitesinden indirdin oyunu? Genişletmek için tıkla... GTA IV - 4 - FULL - Zamunda Torrent - indir - Torrent Download - Hızlı indir
JaroxJamaica Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Aralık 2013 Mesajlar 15.148 Makaleler 12 Çözümler 5 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Ağustos 2015 #4 30 TL'ye satın alabilirsiniz oyunu. Grand Theft Auto IV on Steam O oyunu sil bilgisayardan. O hata kodunun el ile yazılmış olması muhtemel ve virüs bile barındırabilir bünyesinde.
30 TL'ye satın alabilirsiniz oyunu. Grand Theft Auto IV on Steam O oyunu sil bilgisayardan. O hata kodunun el ile yazılmış olması muhtemel ve virüs bile barındırabilir bünyesinde.
mayforgiven Megapat Katılım 4 Şubat 2015 Mesajlar 421 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2015 #5 Steam'den satın alırsam bir hatayla karşılaşmayacağım kesin mi?
JaroxJamaica Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Aralık 2013 Mesajlar 15.148 Makaleler 12 Çözümler 5 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Ağustos 2015 #6 Evet kesin. Bir hata ile karşılaşsan bile alacağın hata böyle saçma olmayacak.