Barış Telli Megapat Katılım 30 Temmuz 2014 Mesajlar 497 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2015 #1 Oyuna girdiğimde GFWL'de bir türlü oturum açamıyorum. Kullandığım işletim sistemi lisanslı Windows 8.1. Sorunun çözümü nedir ?
Oyuna girdiğimde GFWL'de bir türlü oturum açamıyorum. Kullandığım işletim sistemi lisanslı Windows 8.1. Sorunun çözümü nedir ?
Xeon Megapat Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 644 Makaleler 1 Çözümler 1 8 Şubat 2015 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoya bir bakın derim. Sorununuzu tam olarak anlayamadım fakat büyük ihtimalle Games For Windows Live sorun çıkartıyor. Çözümü videoda
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoya bir bakın derim. Sorununuzu tam olarak anlayamadım fakat büyük ihtimalle Games For Windows Live sorun çıkartıyor. Çözümü videoda
Barış Telli Megapat Katılım 30 Temmuz 2014 Mesajlar 497 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2015 #3 Hayır. Problemim farklı, güncel Windows live'da bu problemi yaşıyorum. Evet arkadaşlar sorunum devam etmekte bir çözüm önerisi olan yok mu ?
Hayır. Problemim farklı, güncel Windows live'da bu problemi yaşıyorum. Evet arkadaşlar sorunum devam etmekte bir çözüm önerisi olan yok mu ?
SametSalvatore Hectopat Katılım 7 Nisan 2014 Mesajlar 216 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2015 #4 Barış Telli dedi: Hayır. Problemim farklı, güncel Windows live'da bu problemi yaşıyorum. Evet arkadaşlar sorunum devam etmekte bir çözüm önerisi olan yok mu ? Genişletmek için tıkla... Oyun orjinal mi ?
Barış Telli dedi: Hayır. Problemim farklı, güncel Windows live'da bu problemi yaşıyorum. Evet arkadaşlar sorunum devam etmekte bir çözüm önerisi olan yok mu ? Genişletmek için tıkla... Oyun orjinal mi ?
Eray Çelik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2014 Mesajlar 1.344 Makaleler 3 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Şubat 2015 #5 Sanırım sizde benim yaşadığım problemi yaşadınız. GFWL güncelleme yaparken (oyunun içinde) error veriyorsa UPNP yi devre dışı bırak bende işe yaradı.
Sanırım sizde benim yaşadığım problemi yaşadınız. GFWL güncelleme yaparken (oyunun içinde) error veriyorsa UPNP yi devre dışı bırak bende işe yaradı.
M Memoli3342 Hectopat Katılım 6 Eylül 2014 Mesajlar 135 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2015 #6 Oyun orjinal değilse değişik crack atip deneyin o zaman olur büyük ihtimalle
temel52 Hectopat Katılım 3 Şubat 2015 Mesajlar 609 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2015 #7 Windows Live'a girmeden oynayabilirsiniz.
Barış Telli Megapat Katılım 30 Temmuz 2014 Mesajlar 497 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2015 #8 Eray Çelik dedi: Sanırım sizde benim yaşadığım problemi yaşadınız. GFWL güncelleme yaparken (oyunun içinde) error veriyorsa UPNP yi devre dışı bırak bende işe yaradı. Genişletmek için tıkla... Bir türlü modem arayüzüne giremiyorum nasıl girebilirim ? Silinen üye dedi: Oyun orjinal değilse değişik crack atip deneyin o zaman olur büyük ihtimalle Genişletmek için tıkla... Oyun Steam'den orijinal alındı. temel52 dedi: Windows Live'a girmeden oynayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Save alınmıyor. Modem arayüzünden UPNP yi kapatarak sorunu çözdüm. Teşekkürler.
Eray Çelik dedi: Sanırım sizde benim yaşadığım problemi yaşadınız. GFWL güncelleme yaparken (oyunun içinde) error veriyorsa UPNP yi devre dışı bırak bende işe yaradı. Genişletmek için tıkla... Bir türlü modem arayüzüne giremiyorum nasıl girebilirim ? Silinen üye dedi: Oyun orjinal değilse değişik crack atip deneyin o zaman olur büyük ihtimalle Genişletmek için tıkla... Oyun Steam'den orijinal alındı. temel52 dedi: Windows Live'a girmeden oynayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Save alınmıyor. Modem arayüzünden UPNP yi kapatarak sorunu çözdüm. Teşekkürler.
temel52 Hectopat Katılım 3 Şubat 2015 Mesajlar 609 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2015 #9 Barış Telli dedi: Bir türlü modem arayüzüne giremiyorum nasıl girebilirim ? Oyun Steam'den orijinal alındı. Save alınmıyor. Modem arayüzünden UPNP yi kapatarak sorunu çözdüm. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Save alınıyor. Bizzat kendim öyle oynuyordum. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Aralık 2015
Barış Telli dedi: Bir türlü modem arayüzüne giremiyorum nasıl girebilirim ? Oyun Steam'den orijinal alındı. Save alınmıyor. Modem arayüzünden UPNP yi kapatarak sorunu çözdüm. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Save alınıyor. Bizzat kendim öyle oynuyordum.