GTA IV Grafik Ayarlarını Değiştiremiyorum

Boss Player

Hectopat
Makaleler
4
Daha fazla  
Oyuna girince grafik ayarları 800x600 olarak görünüyor ve hiçbir şekilde hiçbir ayar değişmiyor.
Technopat Sosyal'de sorun var sanırım o yüzden resim ekleyemiyorum sorunu gösterebilmek için.

Oyun orijinal, ekran kartımın (Asus R9 280X) son versiyonu yüklü. (14.12)

Hiçbir oyunda bu başıma gelmedi, eskiden GTA IV'ü kurunca yine başıma gelmemişti.

Oyunun 1.7 olan son güncellemesi de yüklü.

İnternette araştırdım ve commandline adlı bir metin belgesi açıp içine birkaç kod yazınca bu sorunun çözüldüğünü buldum. Ben bunu yapınca sorunum çözülüyor ancak o belgenin içinde ne yazıyorsa ayarlarım girip çıkınca ona dönüşüyor.

Ben sorunsuz bir biçimde hiçbir ek belge falan atmadan eskisi gibi oyunun ayarlarını değiştirebilmek istiyorum. Bunun bir çözümü var mı?

Arkadaşım yeni not defteri aç ve şunları oraya kopyala. Daha sonra adını ''commandline'' olarak değiştir.(Tırnak işaretleri olmayacak.) Daha sonra oyunun olduğu yere at. Bunu yapınca ayarları halen değiştiremiyorsan konuya mesaj at.

-memrestrict 699145600
-forcehighqualitymirrors
-notimefix
-novblank
-noprecache
-framelimit 30
-novblank
-noprecache
-norestrictions
-noswapdelay
-renderquality 4
-shadowdensity 0
-viewdistance 0
-detailquality 100
-shadowquality 3
-reflectionquality 4
-reflectionresolution 2048
-shadowresolution 2048
-waterquality 0
-waterreflectionquality 5
-minspecaudio
-dx10
/high

İlk mesajında bana yardım etmişsin teşekkür ederim ancak commandline'ı yapınca oyundan çıkıp girince ayarlar eski haline dönüyor maalesef. Ben sürekli kalsın istiyordum. : (

Arkadaşım yeni not defteri aç ve şunları oraya kopyala. Daha sonra adını ''commandline'' olarak değiştir.(Tırnak işaretleri olmayacak.) Daha sonra oyunun olduğu yere at. Bunu yapınca ayarları halen değiştiremiyorsan konuya mesaj at.

-memrestrict 699145600
-forcehighqualitymirrors
-notimefix
-novblank
-noprecache
-framelimit 30
-novblank
-noprecache
-norestrictions
-noswapdelay
-renderquality 4
-shadowdensity 0
-viewdistance 0
-detailquality 100
-shadowquality 3
-reflectionquality 4
-reflectionresolution 2048
-shadowresolution 2048
-waterquality 0
-waterreflectionquality 5
-minspecaudio
-dx10
/high
nereye atıcaz bunu

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı