Y ygtbzkrt Hectopat Katılım 3 Ağustos 2014 Mesajlar 239 Daha fazla Cinsiyet Kadın 1 Aralık 2014 #1 Merhaba arkadaşlar. Bugün steam'den GTA 4 aldım. Bu ekranda play'e bastığımda herhangi birşey olmuyor,öylece kalıyor. Lütfen yardım edin. Teşekkürler.
Merhaba arkadaşlar. Bugün steam'den GTA 4 aldım. Bu ekranda play'e bastığımda herhangi birşey olmuyor,öylece kalıyor. Lütfen yardım edin. Teşekkürler.
Galileo Galilei Hectopat Katılım 21 Nisan 2014 Mesajlar 610 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2014 #2 Play(Offline) tuşunu denedin mi?
Y ygtbzkrt Hectopat Katılım 3 Ağustos 2014 Mesajlar 239 Daha fazla Cinsiyet Kadın 1 Aralık 2014 #3 Hepsini denedim.
Birisi Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Haziran 2014 Mesajlar 2.501 Makaleler 11 Çözümler 2 Yer İstanbul 1 Aralık 2014 #4 Bu video belki işine yarar. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu video belki işine yarar. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Y ygtbzkrt Hectopat Katılım 3 Ağustos 2014 Mesajlar 239 Daha fazla Cinsiyet Kadın 1 Aralık 2014 #5 Bu seferde bu hata. Yönetici olarak çalıştırdı. Sorun çözüldü arkadaşlar. Çok teşekkürler.