Wolkryy Decapat Katılım 22 Mayıs 2023 Mesajlar 86 1 Ocak 2024 #1 Merhaba arkadaşlar ben GTA 4'te mod kurmak istiyorum ama hangilerini kurmalıyım? Yardımcı olur musunuz? Grafik acısından oyun oynanış açısından.
Merhaba arkadaşlar ben GTA 4'te mod kurmak istiyorum ama hangilerini kurmalıyım? Yardımcı olur musunuz? Grafik acısından oyun oynanış açısından.
terraryzng Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 1.380 Çözümler 27 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2024 #2 Oyunun sürümünü düşürüp, bu iki modu kullanabilirsin. iCEnhancer 3.0 + 1.0.7 downgrade Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Doku Modu Grand Theft Auto 4 Warcaco Graphics Mod 1.0 The purpose of the mod is to improve all textures in the game. At the moment I am increasing the resolution of buildings and characters and then I will replace some with better ones and improve charac www.nexusmods.com Son düzenleme: 1 Ocak 2024
Oyunun sürümünü düşürüp, bu iki modu kullanabilirsin. iCEnhancer 3.0 + 1.0.7 downgrade Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Doku Modu Grand Theft Auto 4 Warcaco Graphics Mod 1.0 The purpose of the mod is to improve all textures in the game. At the moment I am increasing the resolution of buildings and characters and then I will replace some with better ones and improve charac www.nexusmods.com
T tahakeskinn Picopat Katılım 27 Aralık 2023 Mesajlar 146 Makaleler 3 Çözümler 1 1 Ocak 2024 #3 Bence hepsini teker teker deneyin. Hangileri hoşunuza giderse onlar kalsın. Öbürlerini silin.
Wolkryy Decapat Katılım 22 Mayıs 2023 Mesajlar 86 1 Ocak 2024 #4 tahakeskinn dedi: Bence hepsini teker teker deneyin. Hangileri hoşunuza giderse onlar kalsın. Öbürlerini silin. Genişletmek için tıkla... Kurulumu nasıl yapıyoruz bilgin var mı?
tahakeskinn dedi: Bence hepsini teker teker deneyin. Hangileri hoşunuza giderse onlar kalsın. Öbürlerini silin. Genişletmek için tıkla... Kurulumu nasıl yapıyoruz bilgin var mı?