canoderratata Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Ağustos 2012 Mesajlar 2.339 Makaleler 45 Yer Kırşehir 23 Temmuz 2013 #21 Flaming0 dedi: Sana tam olarak aynı yeri söylemiştim bir üstteki mesajımda Neyse en azından çözüldü. İyi oynamalar dilerim. Genişletmek için tıkla... Hacı çok özür dilerim. Ben senin gösterdiğin dizine hiç dikkat etmedim. Boş yere kendimi yormuş oldum. Oruçtan olsa gerek.
Flaming0 dedi: Sana tam olarak aynı yeri söylemiştim bir üstteki mesajımda Neyse en azından çözüldü. İyi oynamalar dilerim. Genişletmek için tıkla... Hacı çok özür dilerim. Ben senin gösterdiğin dizine hiç dikkat etmedim. Boş yere kendimi yormuş oldum. Oruçtan olsa gerek.
Flaming0 Kilopat Katılım 10 Mayıs 2013 Mesajlar 376 Makaleler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Veteriner Hekim 23 Temmuz 2013 #22 TC Alperen Şahin dedi: Hacı çok özür dilerim. Ben senin gösterdiğin dizine hiç dikkat etmedim. Boş yere kendimi yormuş oldum. Oruçtan olsa gerek. Genişletmek için tıkla... Özre gerek yok canım Arada kaçabiliyor insanın gözünden, en azından geçte olsa çözdün.
TC Alperen Şahin dedi: Hacı çok özür dilerim. Ben senin gösterdiğin dizine hiç dikkat etmedim. Boş yere kendimi yormuş oldum. Oruçtan olsa gerek. Genişletmek için tıkla... Özre gerek yok canım Arada kaçabiliyor insanın gözünden, en azından geçte olsa çözdün.