GTA IV Kurma Sorunu

Ceyad Soyak

Hectopat
Daha fazla  
Selamün Aleyküm, Playstore'dan GTA IV aldım fakat kuramadım bir türlü. 10 part vardı her birini indirdim. İçinden çıkan dosyaları aşağıya atacağım. Lütfen yardım.

dsoyalar.JPG

@Radaloa dostum en üstteki ile kuruluma başlıyor ama verdiği hataların resimlerini sana atayım bir bak.

Kuruluma böyle başlıyorum.
1.JPG

Sonra bu gördüğünüz hatayı alıyorum. Yoksay dersem ancak devam ediyor ve yoksay deyip devam ediyorum.
2.JPG

Sonrada burası geliyor. Yuvarlak içine aldığım yere basıp devam ediyorum.
3.JPG

Ok deyip devam ediyorum.
4.JPG

Devam.
5.JPG

Typical'i seçip devam ediyorum.
6.JPG

Sonrasında ise burda kalıyorum. Bir şeyi seçmem isteniyor her şeyi denedim olmadı. Yukarıda indirdiğim dosyalardan birini seçmeye çalışıyorum ama onlar gözükmüyor.
7.JPG

Yanlış seçersem de bu hayatı alıyorum.
8.JPG

@Radaloa dostum en üstteki ile kuruluma başlıyor ama verdiği hataların resimlerini sana atayım bir bak.

Kuruluma böyle başlıyorum.
Eki Görüntüle 108228

Sonra bu gördüğünüz hatayı alıyorum. Yoksay dersem ancak devam ediyor ve yoksay deyip devam ediyorum.
Eki Görüntüle 108229

Sonrada burası geliyor. Yuvarlak içine aldığım yere basıp devam ediyorum.
Eki Görüntüle 108239

Ok deyip devam ediyorum.
Eki Görüntüle 108240

Devam.
Eki Görüntüle 108248

Typical'i seçip devam ediyorum.
Eki Görüntüle 108241

Sonrasında ise burda kalıyorum. Bir şeyi seçmem isteniyor her şeyi denedim olmadı. Yukarıda indirdiğim dosyalardan birini seçmeye çalışıyorum ama onlar gözükmüyor.
Eki Görüntüle 108242

Yanlış seçersem de bu hayatı alıyorum.
Eki Görüntüle 108247
"data2.cab" adındaki dosyayı bulamıyor sistem. Ayrıca sen dosyaları çıkardım dedin, çıkarmadan önceki halini de atabilir misin? Büyük ihtimalle o haldeyken Setup çalıştırıldığında kurulum sorunsuz devam ediyor. Sadece kurulum bitince GFWL güncellemek gerekecek.

@Radaloa hayır dostum dosyalar direk böyle indi. Tek sorun o baştaki hata onuda geçiyorum yoksay diyerek zaten, birde o sonda neyi seçeceğimi anlayamadım. Geç cevap için kusura bakmayın, okul vs derken cevap veremedim.

@Radaloa hayır dostum dosyalar direk böyle indi. Tek sorun o baştaki hata onuda geçiyorum yoksay diyerek zaten, birde o sonda neyi seçeceğimi anlayamadım. Geç cevap için kusura bakmayın, okul vs derken cevap veremedim.
"data2.cab" dosyası bozuk veya okunamaz halde diyor. O dosyayı tekrar indirebilir misin?

@Radaloa tamam o zaman yeniden indiriyorum.

@Radaloa dostum gene aynı hata. Şöyle olmuştu ilk indirirken part part değil komple indirmeye çalışmıştım. O da TTNET'in kendi programı sayesinde çok yavaş inince bende onu iptal ettim. 2 part felan dolmuştu orda. Acaba onlar yarım kalmış olabilir mi?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı