GTA IV Kurma Sorunu

Ceyad Soyak

Hectopat
Daha fazla  
Selamün Aleyküm, Playstore'dan GTA IV aldım fakat kuramadım bir türlü. 10 part vardı her birini indirdim. İçinden çıkan dosyaları aşağıya atacağım. Lütfen yardım.

Bir kurulum uygulaması yani "setup" dosyasını da indirdiniz mi?

Gta IV ü cd dışında almak mantıksızdır çünkü microsoft live kapandığı için online oynama şansın yok.

@Radaloa dostum en üstteki ile kuruluma başlıyor ama verdiği hataların resimlerini sana atayım bir bak.

Kuruluma böyle başlıyorum.

Sonra bu gördüğünüz hatayı alıyorum. Yoksay dersem ancak devam ediyor ve yoksay deyip devam ediyorum.

Sonrada burası geliyor. Yuvarlak içine aldığım yere basıp devam ediyorum.

Ok deyip devam ediyorum.

Devam.

Typical'i seçip devam ediyorum.

Sonrasında ise burda kalıyorum. Bir şeyi seçmem isteniyor her şeyi denedim olmadı. Yukarıda indirdiğim dosyalardan birini seçmeye çalışıyorum ama onlar gözükmüyor.

Yanlış seçersem de bu hayatı alıyorum.

"data2.cab" adındaki dosyayı bulamıyor sistem. Ayrıca sen dosyaları çıkardım dedin, çıkarmadan önceki halini de atabilir misin? Büyük ihtimalle o haldeyken Setup çalıştırıldığında kurulum sorunsuz devam ediyor. Sadece kurulum bitince GFWL güncellemek gerekecek.

@Radaloa hayır dostum dosyalar direk böyle indi. Tek sorun o baştaki hata onuda geçiyorum yoksay diyerek zaten, birde o sonda neyi seçeceğimi anlayamadım. Geç cevap için kusura bakmayın, okul vs derken cevap veremedim.

@Radaloa hayır dostum dosyalar direk böyle indi. Tek sorun o baştaki hata onuda geçiyorum yoksay diyerek zaten, birde o sonda neyi seçeceğimi anlayamadım. Geç cevap için kusura bakmayın, okul vs derken cevap veremedim.
"data2.cab" dosyası bozuk veya okunamaz halde diyor. O dosyayı tekrar indirebilir misin?

@Radaloa indiririm tabi. Ondan sonra sonda neyi seçicem peki?

@Radaloa ''data2.cab'' diye bir dosya yok ki indirdiklerimde. Nasıl indireceğim geri?

@Radaloa tamam o zaman yeniden indiriyorum.

@Radaloa dostum gene aynı hata. Şöyle olmuştu ilk indirirken part part değil komple indirmeye çalışmıştım. O da TTNET'in kendi programı sayesinde çok yavaş inince bende onu iptal ettim. 2 part felan dolmuştu orda. Acaba onlar yarım kalmış olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…