Çözüldü GTA IV" Load Failed Please Check Your Hard Drive and Try Again" Hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

StreetMan

Kilopat
Başlıkta belirttiğim gibi %100 savegame indirdim saveyi yüklemeye çalışırken bu hatayı alıyorum

Siz sormadan ben cevaplayayim oyun orijinal. Oyunu modlayabilmek için 1.0. 7.0 güncellemesini indirdim.
Sorunu çözdüm nasıl çözdüğümü aynı hatayı alan diğer kullanıcılara yardımcı olmak için buraya yazıyorum.

Öncelikle xliveless indirmemiz gerekiyor.
[REL|GTAIV] XLiveLess burdan indirebilirsiniz.

İndirdikten sonra oyunun GTA IV'ün dosya konumunu açıyoruz ve ordan Paul.dll adlı dosyayı siliyoruz ve indirdiğimiz winrarın içindeki herşeyi oyunun dosya konumuna atıyoruz ve oyunu açıyoruz.
Muhtemelen saveleriniz gitmiş olucak korkmayın muhtemelen baştan başlatıcak sizi.
İlk görevi yapıp oyundan çıkıyoruz sonra C:\Users\Kullanıcı adınız\Documents\Rockstar Games\GTA IV\savegames 'e giriyoruz ve indirdiğimiz save dosyasını atıp oyuna giriyoruz. Sorununuz çözülmüş olacaktır.

Herhangi bir sıkıntı yaşıyorsanız 1.0.7.0 Patch'ini indirmenizi öneririm böylece oyununuza mod yükleyebileceksiniz.

%100 saveyi burdan indirebiirsiniz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…