GTA IV Mermiler aynı yere gitmiyor

^ !KarambiT! ^

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Bugün GTA IV'deki sorunumu anlatacağım. Oyundaki adamlarla uzaktan çatışma yapınca olduğunu farkettim. Crosshair adamın kafasına denk getiriyorum adama 1 şarjör boşaltıyom kafasına ama ölmüyor. Karşımdaki rakip bana sende sorun var diyince dikkatli baktım gerçekten sorun var. Bunu düzeltebiliyor muyuz yoksa oyunun bir Bug'u mu ?

Geri tepme olabilir sorununuz. Eğer hiç duraklamadan bir şarjör boşaltıyor isen normal gayet.

Sorun değildir bu, senin beceriksizliğindir.

Silahın türüne göre değişebilir, git yakından dene, yine aynısı varsa oyun destek ekibine bildir.

İnternet bağlantısı yavaşlığından dolayı olabilir. Eğer sunucular bulunmakta ise sunucu değiştirip dener misin ?

İnternet bağlantısı yavaşlığından dolayı olabilir. Eğer sunucular bulunmakta ise sunucu değiştirip dener misin ?
Maalesef bütün sunucular böyle. Benim internet zaten Wifi değil. Hızlı olsun diye kablolu yaptırdım. İnternet sıkıntısı yok.

Silahın türüne göre değişebilir, git yakından dene, yine aynısı varsa oyun destek ekibine bildir.
Oynadığım silah Mp5. Yakından deneyince sıkıntı yok. Yakında takır takır Headshot atıyorum zaten Ama uzak atışta böyle olmuyor.

MP5 ile uzaktan isabet ettirmen zordur. Her oyunda bu böyledir. Ama oyuna göre değişebilir. MP5 silahının azami atış mesafesi 400m dir. Bu yüzden uzaktan isabet ettiremiyorsun bence.

MP5 ile uzaktan isabet ettirmen zordur. Her oyunda bu böyledir. Ama oyuna göre değişebilir. MP5 silahının azami atış mesafesi 400m dir. Bu yüzden uzaktan isabet ettiremiyorsun bence.
Ama adamda da MP5 var bende de o beni öldürüyor ben öldüremiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…