GTA IV mi Mafia 2 mi?

Bağlantıları var farklı kişilerin hikayelerini anlatıyor, sistem özellikleriniz nedir ?
İntel Core İ3-4030U
AMD Radeon HD 8500M
4 GB RAM

GTA 5 alıcaktım en kötü asgari özelliklerle oyarım dedim ama depolama kısıtlıydı o yüzden GTA IV ya gittim.

Ha bu arada söylemeyi unuttum:

Acele etmeyin hocam. Epic Games'in gizemli oyunlarının arasında Mafia Trilogy olacağı sızıntıları var. Belki ücretsiz dağıtılabilir. En azından yeni yıla kadar bekleyin.

Ha bu arada söylemeyi unuttum:

Acele etmeyin hocam. Epic Games'in gizemli oyunlarının arasında Mafia Trilogy olacağı sızıntıları var. Belki ücretsiz dağıtılabilir. En azından yeni yıla kadar bekleyin.
Evet bende onu bekliyorum... İnşallah iyi oyunlar gelir.

GTA 4 aslında mafya oyunu gibi. Hikayesi ve dünyası karanlık. GTA ruhuna pekte sahip değil. Ben GTA 4'ü direk açık dünya bir mafya oyunu olarak görüyorum ama iyi oyundur. GTA 4 şuan 190 TL. Kendi fikrimce bence al. Arkadaşlarında dediği gibi belki Mafya serisi ücretsiz verilebilir.

Olabilir hocam. 190 TL çok uygun, büyük ihtimalle yarın alıcam.

Max Payne 3 e de baktım o da 190 TL olmuş o da güzel oyun gta dan sonra onu alırım.

Max Payne 3 e de baktım o da 190 TL olmuş o da güzel oyun gta dan sonra onu alırım.
Max Payne 3 oynanış olarak mükemmel. 2025'te bile oynanır yani. Bende yeni yeni oynuyorum ilk defa. Fizikler, vuruş hissi grafikler falan mükemmel valla akıyor gidiyor.

Max Payne 3 oynanış olarak mükemmel. 2025'te bile oynanır yani. Bende yeni yeni oynuyorum ilk defa. Fizikler, vuruş hissi grafikler falan mükemmel valla akıyor gidiyor.
Evet çok iyi. Orta seviye ayarlarda oynayabilirim bende
çok kararsız kaldım galiba Max Payne alıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…