Sürprizbozan İnceleme GTA IV mini eleştiri

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Bunun yerine başka oyunlar eleştirilmeli. Oyun 2008 yılında çıkmış ve Rockstar’ın bu seriyle oyun piyasasına çok fazla etki ettiğini düşünüyorum.
O halde ben de gidip GTA: San Andreas’in fiziklerine laf atayım. Daha sonra koşma animasyonuna ve grafiklerine eleştiri yapayım. Bu iki oyun arasında sadece 4 sene olduğunu hatırlatayım. Her oyunun eksiği vardır. Ancak bu tarz oyunlar yerine daha yeni oyunlara eleştiri yapılması daha doğru olur. Düşünün RDR 2 ve God Of War kıyaslandı yahu. İki oyunun en büyük benzerliği yerde toprak olması. Onun yerine sadece God of War eleştirilsin.

Hocam heyecandan GTA 6 diye okudum

Dediğiniz kadar rezalet bir oyun değil. Ben GTA 5'de mesela araba sürerken oyuncak araba sürüyormuş gibi hissediyorum. Veya o saçma oyun içi sürekli tekrar eden diyaloglar rezalet. GTA 4'e göre GTA 5 haritası renk paleti ve bir kaç şey dışında çok kötü.
Ikisini de oynadım GTA 5'de 110 saatim var GTA 4'de iki launcher'i toplarsak 60 saatim falan var buna rağmen söylüyorum bunu.
GTA 5'deki araba isterse 500 kilometre gitsin bazen resmen hava yastığına çarpmış gibi hasar alıyor.
GTA 4'ü gömdükten sonra GTA 5'i övmek çok saçma. GTA 5 zamanına göre iyi oyun ama GTA 4 daha iyi bir oyun zamanına göre.

Aslında eski bir oyunu günümüz şartlarına göre eleştirmek yanlış değil. Sonuçta oyunu ilk defa oynayacak kişi oyunu oynarken bu yıla göre oynayacak. Nostaljik hislerle oynamayacak. Ha tabii gidip 2008'deki oyunu 2023 şartlarına göre yorumlamak çok yanlış olmasa da 2023 oyunu ile kıyaslayıp 2023 oyunu daha iyi demek pek doğru değil.

Ben zaten nostaljik olarak yorumlanması gerektiğini söylemedim. Eski bir oyun olduğunu bilerek yorumlamak daha doğru.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…