Yuii Megapat Katılım 21 Ekim 2016 Mesajlar 487 Çözümler 3 26 Ocak 2025 #1 GTA 4'e başlamaka istiyorum ama mod kurmakta sıkıcı geliyor. Sizce mod kurmadan oyun oynanılır mı?
Adrastos Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör İndirim Avcısı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 8.197 Makaleler 17 Çözümler 469 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2025 #2 Taş gibi oyun. Oynanır modsuz. Hikaye enfes.
kharis Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 1.048 Çözümler 3 Yer Erzurum Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2025 #3 Oyun mükemmel hala oynanır ama birkaç meşhur hatası var. Denk gelirsen oyundan soğutabilir.
John.B Femtopat Katılım 25 Ocak 2025 Mesajlar 62 26 Ocak 2025 #4 Yuii dedi: GTA 4'e başlamaka istiyorum ama mod kurmakta sıkıcı geliyor. Sizce mod kurmadan oyun oynanılır mı? Genişletmek için tıkla... Bana göre havası çok sönük bir oyun ama kişiden kişiye değişir bir deneyin hikayesi güzel bir oyun.
Yuii dedi: GTA 4'e başlamaka istiyorum ama mod kurmakta sıkıcı geliyor. Sizce mod kurmadan oyun oynanılır mı? Genişletmek için tıkla... Bana göre havası çok sönük bir oyun ama kişiden kişiye değişir bir deneyin hikayesi güzel bir oyun.
Rassit Decapat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 331 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2025 #5 Yuii dedi: GTA 4'e başlamaka istiyorum ama mod kurmakta sıkıcı geliyor. Sizce mod kurmadan oyun oynanılır mı? Genişletmek için tıkla... Grafik modu tarzı bir şey düşünüyorsanız gereksiz. Grafikleri, fizikleri her şeyi mükemmel.
Yuii dedi: GTA 4'e başlamaka istiyorum ama mod kurmakta sıkıcı geliyor. Sizce mod kurmadan oyun oynanılır mı? Genişletmek için tıkla... Grafik modu tarzı bir şey düşünüyorsanız gereksiz. Grafikleri, fizikleri her şeyi mükemmel.