Son Osmanlı Hectopat Katılım 20 Mayıs 2013 Mesajlar 61 Daha fazla Meslek Öğrenci 1 Ocak 2014 #1 Steamde indirime girmiş. Multiplayer var mı? Almaya değer mi? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ocak 2014
son_goku Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Temmuz 2012 Mesajlar 4.981 Makaleler 12 Yer İzmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2014 #2 Son Osmanlı dedi: Steamde indirime girmiş. Multiplayer var mı? Almaya değer mi? Genişletmek için tıkla... Multiplayer tabii ki var ve almanızı tavsiye ederim.
Son Osmanlı dedi: Steamde indirime girmiş. Multiplayer var mı? Almaya değer mi? Genişletmek için tıkla... Multiplayer tabii ki var ve almanızı tavsiye ederim.
T TC Turgut Yasin Arıkan Hectopat Katılım 9 Aralık 2013 Mesajlar 322 Makaleler 1 Yer Manisa Daha fazla Meslek Açık lise / Haylaz Öğrenci 1 Ocak 2014 #4 Beyler gta 4 de hale online oynayanlar var mı ? Yani satın alırsak oda bulabilir miyiz ?
Berke Kan Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Ağustos 2013 Mesajlar 3.913 Makaleler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2014 #5 Tabi ki de bulursunuz. Herkes bilgisayar başında GTA 5 mi oynuyor sanki? Ben de aldım indirimdeyken fakat daha online oynayamadım.
Tabi ki de bulursunuz. Herkes bilgisayar başında GTA 5 mi oynuyor sanki? Ben de aldım indirimdeyken fakat daha online oynayamadım.
Hac Bekir Hectopat Katılım 6 Kasım 2013 Mesajlar 218 Yer İstanbul Daha fazla Meslek Öğrenci 11 Ocak 2014 #6 Oyun 5 dolardı ya kartımdan dolar alışverişi yapamadığımdan dolayı alamamıştım. Babamın yanına gittiğimde ise ''yazın alırız okul var şimdi'' demişti.
Oyun 5 dolardı ya kartımdan dolar alışverişi yapamadığımdan dolayı alamamıştım. Babamın yanına gittiğimde ise ''yazın alırız okul var şimdi'' demişti.
mevsres Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 16 Mart 2012 Mesajlar 6.392 Makaleler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2014 #7 GTA 4'ün Multiplayer Modu çok ta güzel değil, GTA 5'in Multiplayer Modu çok zevkli. Hele ki arkadaşlarla oynuyorsanız. Ama fiyatını düşündüğümüzde GTA 4 almaya değer, ancak yine de GTA 5 alabilirseniz alın, konsolda oynuyorsanız tabi. Yoksa da çok yakında GTA 5 PC için muhtemelen çıkacak. En kesin tarih 12 Mart, yani 3 ay sonra. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Ocak 2014
GTA 4'ün Multiplayer Modu çok ta güzel değil, GTA 5'in Multiplayer Modu çok zevkli. Hele ki arkadaşlarla oynuyorsanız. Ama fiyatını düşündüğümüzde GTA 4 almaya değer, ancak yine de GTA 5 alabilirseniz alın, konsolda oynuyorsanız tabi. Yoksa da çok yakında GTA 5 PC için muhtemelen çıkacak. En kesin tarih 12 Mart, yani 3 ay sonra.
Mert Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Haziran 2012 Mesajlar 6.873 Makaleler 9 Çözümler 49 11 Ocak 2014 #8 GTA San Andreas için MTA var. Ben sürekli oynuyorum, gayet güzel
Berke Kan Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Ağustos 2013 Mesajlar 3.913 Makaleler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2014 #9 Yazım hatalarınıza dikkat edin. Ayrıca o linke de gerek yok. Social Club kurarsanız zaten multiplayer oynarsınız oyun orijinal ise.
Yazım hatalarınıza dikkat edin. Ayrıca o linke de gerek yok. Social Club kurarsanız zaten multiplayer oynarsınız oyun orijinal ise.
B Berke Geyik Ziyaretçi 12 Ocak 2014 #10 Mert dedi: GTA San Andreas için MTA var. Ben sürekli oynuyorum, gayet güzel Genişletmek için tıkla... Ben de oynuyorum. Hatta forumda MTA oynayan kişileri tespit edip etkinlik yapabiliriz
Mert dedi: GTA San Andreas için MTA var. Ben sürekli oynuyorum, gayet güzel Genişletmek için tıkla... Ben de oynuyorum. Hatta forumda MTA oynayan kişileri tespit edip etkinlik yapabiliriz