MONY Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 231 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2021 #1 Analamdım ki tüm görevler bitti. Suikast görevi kaldı tek, onu yapmak zorunlu mu? Ama ne sinematik girdi ne bir şey. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Temmuz 2021
Analamdım ki tüm görevler bitti. Suikast görevi kaldı tek, onu yapmak zorunlu mu? Ama ne sinematik girdi ne bir şey.
kaansfzu Hectopat Katılım 5 Haziran 2021 Mesajlar 215 Yer Gaziantep Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Temmuz 2021 #2 MONY dedi: Analamdım ki tüm görevler bitti. Suikast görevi kaldı tek, onu yapmak zorunlu mu? Ama ne sinematik girdi ne bir şey. Genişletmek için tıkla... Oyunu hile ile bitirdiyseniz gelmiyor falan demişlerdi ancak ben oyunu kaydettim ve kapatıp açtıgımda telefon gelmişti bitirmiştim oyunu. Artı 0 Eksi
MONY dedi: Analamdım ki tüm görevler bitti. Suikast görevi kaldı tek, onu yapmak zorunlu mu? Ama ne sinematik girdi ne bir şey. Genişletmek için tıkla... Oyunu hile ile bitirdiyseniz gelmiyor falan demişlerdi ancak ben oyunu kaydettim ve kapatıp açtıgımda telefon gelmişti bitirmiştim oyunu.