Night_Mare Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 234 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2024 #1 Adamı vurup olduruyom. Adam tekrar diriliyor yavaş yavaş yürüyerek gidiyor. Hocam bu normal mi? Kafadan vurmayinca olmuyor. Biraz saçma değil mi? Vücuduna 1 pompalı mermisi yemiş bir kişinin ayağa kalkması normal değil? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Haziran 2024
Adamı vurup olduruyom. Adam tekrar diriliyor yavaş yavaş yürüyerek gidiyor. Hocam bu normal mi? Kafadan vurmayinca olmuyor. Biraz saçma değil mi? Vücuduna 1 pompalı mermisi yemiş bir kişinin ayağa kalkması normal değil?
Devolve Hectopat Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 1.663 Çözümler 17 29 Haziran 2024 #2 Aynısı bana da oluyor, oyunun kendi özelliği olması gerek. Ben de saçma buluyorum fakat çözümünü bilmiyorum.
Aynısı bana da oluyor, oyunun kendi özelliği olması gerek. Ben de saçma buluyorum fakat çözümünü bilmiyorum.
Berk Chelik Hectopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 2.228 Çözümler 7 29 Haziran 2024 #3 Ölmediği için ayağa kalkıyor, canlanmıyor. Rockstar gerçekçi yapmak için biraz abartmış olsa ki.
Night_Mare Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 234 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2024 #4 Berk Chelik dedi: Ölmediği için ayağa kalkıyor, canlanmıyor. Rockstar gerçekçi yapmak için biraz abartmış olsa ki. Genişletmek için tıkla... Kral doğrusunda 5 mermi yiyip ölmemek saçmalık geliyor biraz. Bayağı abartmis. Devolve dedi: Aynısı bana da oluyor, oyunun kendi özelliği olması gerek. Ben de saçma buluyorum fakat çözümünü bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Görevde dikkatimi çekti vurduğun geri diriliyor.
Berk Chelik dedi: Ölmediği için ayağa kalkıyor, canlanmıyor. Rockstar gerçekçi yapmak için biraz abartmış olsa ki. Genişletmek için tıkla... Kral doğrusunda 5 mermi yiyip ölmemek saçmalık geliyor biraz. Bayağı abartmis. Devolve dedi: Aynısı bana da oluyor, oyunun kendi özelliği olması gerek. Ben de saçma buluyorum fakat çözümünü bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Görevde dikkatimi çekti vurduğun geri diriliyor.
barisakarsu Hectopat Katılım 4 Aralık 2022 Mesajlar 2.111 Çözümler 13 Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS TUF A15 Laptop GPU: RTX 4050 CPU: Ryzen 7 7435HS RAM: 16 GB SDD: 1 TB + 512 GB Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2024 #5 16 senelik oyun
Berk Chelik Hectopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 2.228 Çözümler 7 30 Haziran 2024 #6 Ona bakarsan GTA 5'de adamın ayağına sıkarsan ölüyor