SalihCinar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 2.816 Makaleler 5 Çözümler 23 10 Kasım 2020 #1 GTA IV'da online mod var mı? Var ise sunuculardaki oyuncu sayısı ne durumda?
Chloe Price Decapat Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 3.395 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer Arcadia Bay 10 Kasım 2020 #2 Var ama kapandı diye biliyorum. Keşke kapatmasalardı. @Kokona Shiki Sen bu işlerden anlarsın diye etiketledim.
Var ama kapandı diye biliyorum. Keşke kapatmasalardı. @Kokona Shiki Sen bu işlerden anlarsın diye etiketledim.
Cebrail yalcin Hectopat Katılım 27 Mayıs 2019 Mesajlar 312 Çözümler 2 10 Kasım 2020 #3 Vardi ama Mayıs ayinda bir guncelleme ile kaldirdilar.
Vivaldi12 Hectopat Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 994 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Girişimci 10 Kasım 2020 #4 SalihCinar dedi: GTA IV'da Online mod var mı? Var ise sunuculardaki oyuncu sayısı ne durumda? Genişletmek için tıkla... GTA IV Online mod barındırıyordu fakat suncular uzun zaman önce öldü. Artık uygun değil maalesef.
SalihCinar dedi: GTA IV'da Online mod var mı? Var ise sunuculardaki oyuncu sayısı ne durumda? Genişletmek için tıkla... GTA IV Online mod barındırıyordu fakat suncular uzun zaman önce öldü. Artık uygun değil maalesef.
A Alikaplan801 Decipat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 2.501 Makaleler 7 Çözümler 24 10 Kasım 2020 #5 Chloe Price dedi: Var ama kapandı diye biliyorum. Keşke kapatmasalardı. Genişletmek için tıkla... Çok ilginç. SA-MP bile halen yaşıyor ve dolu sunuculu şekilde oynanabiliyor. GTA'yı MP oynamak için bu durumda bir GTA:SA bir de GTA V seçeneği var.
Chloe Price dedi: Var ama kapandı diye biliyorum. Keşke kapatmasalardı. Genişletmek için tıkla... Çok ilginç. SA-MP bile halen yaşıyor ve dolu sunuculu şekilde oynanabiliyor. GTA'yı MP oynamak için bu durumda bir GTA:SA bir de GTA V seçeneği var.
Vivaldi12 Hectopat Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 994 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Girişimci 10 Kasım 2020 #6 Alikaplan801 dedi: Çok ilginç. Sa-MP bile halen yaşıyor ve dolu sunuculu şekilde oynanabiliyor. GTA'yı MP oynamak için bu durumda bir GTA: Sa bir de GTA V seçeneği var. Genişletmek için tıkla... GTA'nın MTA adında bir ayrı Online modu var. GTA IV ise bunu resmi olarak kapattı ve bildiğim kadarıyla herhangi bir yan Online mod kalmadı.
Alikaplan801 dedi: Çok ilginç. Sa-MP bile halen yaşıyor ve dolu sunuculu şekilde oynanabiliyor. GTA'yı MP oynamak için bu durumda bir GTA: Sa bir de GTA V seçeneği var. Genişletmek için tıkla... GTA'nın MTA adında bir ayrı Online modu var. GTA IV ise bunu resmi olarak kapattı ve bildiğim kadarıyla herhangi bir yan Online mod kalmadı.
Kokona Shiki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 12.735 Makaleler 7 Çözümler 113 10 Kasım 2020 #7 Sunucular boş kalalı 5-6 yıl oldu neredeyse. En son Mart güncellmesinde de dahili Online özelliğini kaldırdılar maalesef. 3.parti bir MP versiyonu yok GTA IV için.
Sunucular boş kalalı 5-6 yıl oldu neredeyse. En son Mart güncellmesinde de dahili Online özelliğini kaldırdılar maalesef. 3.parti bir MP versiyonu yok GTA IV için.