EminAbuy1 Decapat Katılım 11 Eylül 2018 Mesajlar 50 21 Ekim 2018 #1 Yakın zamanda GTA 4 almayı düşünüyorum ama bir sorum var. Şu anda online oynanıyor mu ? Ona göre alıp arkadaşlarla oynayacağız. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Ekim 2018
Yakın zamanda GTA 4 almayı düşünüyorum ama bir sorum var. Şu anda online oynanıyor mu ? Ona göre alıp arkadaşlarla oynayacağız.
1 184424 Hectopat Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 3.374 Makaleler 2 Çözümler 16 22 Ekim 2018 #2 EminAbuy1 dedi: Yakın zamanda GTA 4 almayı düşünüyorum ama bir sorum var. Şu anda online oynanıyor mu ? Ona göre alıp arkadaşlarla oynayacağız. Genişletmek için tıkla... Online oynanıyordu fakat GTA 5'teki Online kadar kitle büyük değil. Artı 0 Eksi
EminAbuy1 dedi: Yakın zamanda GTA 4 almayı düşünüyorum ama bir sorum var. Şu anda online oynanıyor mu ? Ona göre alıp arkadaşlarla oynayacağız. Genişletmek için tıkla... Online oynanıyordu fakat GTA 5'teki Online kadar kitle büyük değil.
Arda Barış ÖZELMAS Hectopat Katılım 3 Nisan 2017 Mesajlar 42 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektromekanik Taşıyıcılar Bakım Onarım ve Arıza Tespiti 22 Ekim 2018 #3 Evet hala oynanabiliyor yani sunucular açık ama fazla oynayan yok. Yine de arkadaşların ile oynayabilirsin. Artı 0 Eksi
Evet hala oynanabiliyor yani sunucular açık ama fazla oynayan yok. Yine de arkadaşların ile oynayabilirsin.