GTA IV Product Key is Not Valid Sorunu

Datronaero

Megapat
Yer
Tekirdağ/Çorlu
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
R5 2600 - B450M-K - RX590 Nitro+ - 2x16 GB RAM - Samsung 870 EVO 500GB SSD - ADATA SX6000LNP 256GB Nvme M.2 - Seagate ST2000DM008 2TB HDD - TOSHIBA MQ01ABD100 1 TB HDD - Seagate Expansion Desktop 6 TB Harici Harddisk
Merhaba arkadaşlar. Steam hesabımda GTA IV var. Oyunu indirdim. Açtıgımda GFWL'de benden hesap istiyor. Hesabımı giriyorum. Sonra key istiyor. Steam'de sağ altta yazan key'i giriyorum. Can't sing in because your produck key is not valid. Please enter a valid product key. Şeklinde hata veriyor. Ne yapabilirim?

Çözüm 1
  1. Xbox | Games and Entertainment on All Your Devices'a girin. Windows Live ID'niz ile giriş yapın. Giriş yaptıktan sonra bu sayfadan Kodu Kullan deyin ve GTA IV Steam lisansını girin: Microsoft hesabınızda oturum açın
  2. OK deyip hesaptan çıkın.
  3. GFWL Marketplace'i indirip giriş yaptığınızda oyunlar arasında GTA IV'ü göreceksiniz. "Info" kısmına geldiğinizde "a new product key" ile aldığınız yeni lisansı oyunu açtıktan sonra gelen lisans ekranına girerek sorunu çözebilmeniz gerek.
Çözüm 2
  1. GTA IV ve EFLC'yi Steam'den satın alın.
  2. İki oyun da indikten sonra EFLC'yi çalıştırın.
  3. Windows Live penceresi geldiğinde Xbox ID ve şifrenizi girin. Giriş yapmadan önce "Sign in automatically" seçeneğini mutlaka işaretleyin.
  4. Bu işlemleri yaptıktan sonra GTA IV'ü açtığınızda Windows Live'ın otomatik giriş yaptığını göreceksiniz.

Technopat'a yazı yazılmış mı diye bakmak için bugün girdim. Çözüm 1 de Kodu Kullan bölümüne girilecek olan kodu almak için steam'e girdim. Koda baktığımda CD Key değişmişti. Tekrar denemek için oyuna girdim. Hotmail hesabını ve yeni keyi girdim. Sorunsuzca etkinleştirildi.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı