GTA IV Remastered gelmeli mi?

10 yıl sonra görebiliriz zaten bence rockstarın son oyunu gta 6 olacak hadi yeni oyun gelse bile 20 yıl içinde gelir gta 6 gta 5 yüzünden çıkamadı 10 senedir gta 4 multiplayerde shark card yoktu 5 senede gta 5 yaptı adamlar gta 6 nın çıkmama sebebi tamamen rockstarın isteksizliği.

Online gelmeli ama araba sürüşlerine dokunmasınlar GTA 4 çok gerçekçi neredeyse kaza yapmıyorum GTA SA'da araba sürüşü çok kötü.
Bence süspansiyonları çok yumuşak diğer konularda evet gerçekçi ama araba sürüş konusunda değil.

Renk paletini düzeltseler okey bence güzel oyun.

Online gelmeli ama araba sürüşlerine dokunmasınlar GTA 4 çok gerçekçi neredeyse kaza yapmıyorum GTA SA'da araba sürüşü çok kötü.

Hocam dalga geçiyor olmalısınız.

GTA 4 dün araba sürüşü gerçekçi değil siz hangi spor arabanın tır gibi döndüğünü gördünüz.

Altımda Ferrari var ama sanki tır kullanıyorum.

Aman aman kalsın

Optimizasyon ve modernleşme yeter GTA 4'e, çok fazla eksiği yok rocstar 2-3 yılda çıkartır bence remake'e başlasa şu anda.

Gerek yok.

Optimizasyon ve modernleşme yeter GTA 4'e, çok fazla eksiği yok rocstar 2-3 yılda çıkartır bence remake'e başlasa şu anda.
Remake yerine Yeni gta oyunu çıkartır rockstar yeni bir remake grafik olarak üstün olmalo rdr2 kalitesinde olmalı ki 8 seneyi bulur.
Bence hiç mantıklı değil remake olayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…