Enes Alkın Kilopat Katılım 17 Aralık 2013 Mesajlar 85 15 Nisan 2015 #1 Selam forum, resimde belirttiğim hatayı alıyorum. Yardım edicek var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Nisan 2015
A Au5 Hectopat Katılım 5 Aralık 2014 Mesajlar 85 15 Nisan 2015 #2 Başka bir hesap ile girmeyi denediniz mi?
N Novaroll27 Megapat Katılım 13 Ocak 2014 Mesajlar 347 Makaleler 5 15 Nisan 2015 #3 Aynı sorun ile karşılaştım. Oyunun dosyalarındaki ''paul.dll''yi ''paul.dll.disabled'' olarak değiştirin. Bulamazsanız bu video işinize yarar; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Aynı sorun ile karşılaştım. Oyunun dosyalarındaki ''paul.dll''yi ''paul.dll.disabled'' olarak değiştirin. Bulamazsanız bu video işinize yarar; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Enes Alkın Kilopat Katılım 17 Aralık 2013 Mesajlar 85 20 Nisan 2015 #4 Arkadaşlar sorun devam ediyor . Yardımcı olursanız sevinirim.