salih29 Decapat Katılım 14 Haziran 2022 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2022 #1 Save 70% on Grand Theft Auto IV: The Complete Edition on Steam GTA4'e başlamak istiyordum Steam'de indirime girmiş ama verdiğim linkteki hali EFLC mi? Yoksa klasik GTA4 mü? Yoksa her ikisi de mi? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Haziran 2022
Save 70% on Grand Theft Auto IV: The Complete Edition on Steam GTA4'e başlamak istiyordum Steam'de indirime girmiş ama verdiğim linkteki hali EFLC mi? Yoksa klasik GTA4 mü? Yoksa her ikisi de mi?
Fearain Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 546 Çözümler 2 Yer Wall Maria Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2022 #2 salih29 dedi: Save 70% on Grand Theft Auto IV: The Complete Edition on Steam GTA4'e başlamak istiyordum Steam'de indirime girmiş ama verdiğim linkteki hali EFLC mi? Yoksa klasik GTA4 mü? Yoksa her ikisi de mi? Genişletmek için tıkla... Hepsi içinde.
salih29 dedi: Save 70% on Grand Theft Auto IV: The Complete Edition on Steam GTA4'e başlamak istiyordum Steam'de indirime girmiş ama verdiğim linkteki hali EFLC mi? Yoksa klasik GTA4 mü? Yoksa her ikisi de mi? Genişletmek için tıkla... Hepsi içinde.
Joshua Graham Hectopat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 774 Çözümler 4 Yer Ganton Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2022 #3 İkisi de dahil pakete.