emir ivgin Hectopat Katılım 13 Kasım 2016 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2017 #1 Steam'den aldığım GTA: IV oyununda online oynamak için GFWL'de oturum açamıyorum bu hatayı veriyor; The profile could not be signed in to LIVE. There may be a network problem or the Windows Live ID service may not be available. Bu hatanın çözümünü bilen varsa yardım etsin. Oyun kayıt yapmıyor bunun yüzünden ve online de oynamak istiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Mart 2017
Steam'den aldığım GTA: IV oyununda online oynamak için GFWL'de oturum açamıyorum bu hatayı veriyor; The profile could not be signed in to LIVE. There may be a network problem or the Windows Live ID service may not be available. Bu hatanın çözümünü bilen varsa yardım etsin. Oyun kayıt yapmıyor bunun yüzünden ve online de oynamak istiyorum.
YasinGüneş Kilopat Katılım 27 Mayıs 2016 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2017 #2 [Çözüm] Games for Windows Live 0x80072751 Hatası Burada Recep Abi anlatmış. Sanırım güvenlik duvarıyla alakalı bir durum.
[Çözüm] Games for Windows Live 0x80072751 Hatası Burada Recep Abi anlatmış. Sanırım güvenlik duvarıyla alakalı bir durum.
emir ivgin Hectopat Katılım 13 Kasım 2016 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2017 #3 Kardeş , bi sorunum var monitörle alakalı. Bana ulaşabilirmisin