M Maxtaiz Hectopat Katılım 22 Mart 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2021 #1 Selamlar, ben Steam üzerinden Grand Theft Auto 4 oyununu satın aldım fakat oyuna Türkçe yama kurduktan sonra Social Club'a giriş yapmadı. Ve ben de giriş yapmadığı için oyunumu kayıt edemiyorum, ne yapabilirim?
Selamlar, ben Steam üzerinden Grand Theft Auto 4 oyununu satın aldım fakat oyuna Türkçe yama kurduktan sonra Social Club'a giriş yapmadı. Ve ben de giriş yapmadığı için oyunumu kayıt edemiyorum, ne yapabilirim?
S SALOOWEN Kilopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 6.834 Makaleler 13 Çözümler 35 22 Mart 2021 #2 Yamayı kaldırınca sorun düzeliyor mu? Artı 0 Eksi
KS KS M Maxtaiz Hectopat Katılım 22 Mart 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2021 #3 SALOOWEN dedi: Yamayı kaldırınca sorun düzeliyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet, şimdi kaldırmayı denedim sorunum çözüldü. Lakin ben Social Club'a bağlanmama sorunu olmayan bir Türkçe yamayı nereden bulacağım? Artı 0 Eksi
SALOOWEN dedi: Yamayı kaldırınca sorun düzeliyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet, şimdi kaldırmayı denedim sorunum çözüldü. Lakin ben Social Club'a bağlanmama sorunu olmayan bir Türkçe yamayı nereden bulacağım?
S SALOOWEN Kilopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 6.834 Makaleler 13 Çözümler 35 24 Mart 2021 #4 Maxtaiz dedi: Evet, şimdi kaldırmayı denedim sorunum çözüldü. Lakin ben Social Club'a bağlanmama sorunu olmayan bir Türkçe yamayı nereden bulacağım? Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum hocam. Artı 0 Eksi
Maxtaiz dedi: Evet, şimdi kaldırmayı denedim sorunum çözüldü. Lakin ben Social Club'a bağlanmama sorunu olmayan bir Türkçe yamayı nereden bulacağım? Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum hocam.