Orhan ergün Hectopat Katılım 14 Kasım 2014 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2014 #1 Hayırlı akşamlar abilerim. Gta 4 aldım ve 2 gündür deliye döndüm uncklod kodu falan istiyor ve sonra: Öğrendim ki burdan uncklod kodunu alıyoruz 2.kutucuğa ne yazıcağımı biliyorum fakat 1.kutucağa ne yazıcam bilmiyorum. @Recep Baltaş Son düzenleyen: Moderatör: 14 Kasım 2014
Hayırlı akşamlar abilerim. Gta 4 aldım ve 2 gündür deliye döndüm uncklod kodu falan istiyor ve sonra: Öğrendim ki burdan uncklod kodunu alıyoruz 2.kutucuğa ne yazıcağımı biliyorum fakat 1.kutucağa ne yazıcam bilmiyorum. @Recep Baltaş
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 14 Kasım 2014 #2 Generate Unlock Code yazısına tıklayıp Unlock Request Code kısmına yapıştır. 1. kutucuğa ürünü alırken yanında gelen Serial'i gireceksin.
Generate Unlock Code yazısına tıklayıp Unlock Request Code kısmına yapıştır. 1. kutucuğa ürünü alırken yanında gelen Serial'i gireceksin.