Samet Akman Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Nisan 2014 Mesajlar 1.396 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşletmeci 13 Mayıs 2014 #22 Dur bakayım, ben şu oyunu dükkandan alıp kurayım. Bir kaç güne kurarım. Windows 8 de çalışıyor mu bakalım.
Dur bakayım, ben şu oyunu dükkandan alıp kurayım. Bir kaç güne kurarım. Windows 8 de çalışıyor mu bakalım.
P pusat57 Ziyaretçi 13 Mayıs 2014 #23 Samet Akman dedi: Dur bakayım, ben şu oyunu dükkandan alıp kurayım. Bir kaç güne kurarım. Windows 8 de çalışıyor mu bakalım. Genişletmek için tıkla... Bu Cuma gününe kadar dener misin? Bu Cumartesi alırım ben en geç. Mümkünse 8.1'de dene.
Samet Akman dedi: Dur bakayım, ben şu oyunu dükkandan alıp kurayım. Bir kaç güne kurarım. Windows 8 de çalışıyor mu bakalım. Genişletmek için tıkla... Bu Cuma gününe kadar dener misin? Bu Cumartesi alırım ben en geç. Mümkünse 8.1'de dene.
Samet Akman Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Nisan 2014 Mesajlar 1.396 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşletmeci 13 Mayıs 2014 #24 Cumaya kadar denerim. Zaten bende olan her bilgisayarda, Windows 8.1 kuruludur. Asla şaşmaz.
P pusat57 Ziyaretçi 13 Mayıs 2014 #25 Samet Akman dedi: Cumaya kadar denerim. Zaten bende olan her bilgisayarda, Windows 8.1 kuruludur. Asla şaşmaz. Genişletmek için tıkla... Ama PRO olsun...
Samet Akman dedi: Cumaya kadar denerim. Zaten bende olan her bilgisayarda, Windows 8.1 kuruludur. Asla şaşmaz. Genişletmek için tıkla... Ama PRO olsun...
Samet Akman Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Nisan 2014 Mesajlar 1.396 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşletmeci 13 Mayıs 2014 #26 Zaten Pro. Beni tanımamışsın daha.
P pusat57 Ziyaretçi 13 Mayıs 2014 #27 Samet Akman dedi: Zaten Pro. Beni tanımamışsın daha. Genişletmek için tıkla... Tanıyorum. 2 Dükkan'ın var. Gta Batman yamalı oyunun var ve GTA Vice City oynuyorsun.
Samet Akman dedi: Zaten Pro. Beni tanımamışsın daha. Genişletmek için tıkla... Tanıyorum. 2 Dükkan'ın var. Gta Batman yamalı oyunun var ve GTA Vice City oynuyorsun.
Samet Akman Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Nisan 2014 Mesajlar 1.396 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşletmeci 13 Mayıs 2014 #28 Aferin. GTA Vice City varken, ne GTA IV'i. Oyun zevkinizi değiştirin. Cumaya kadar denerim, merak etme.
Aferin. GTA Vice City varken, ne GTA IV'i. Oyun zevkinizi değiştirin. Cumaya kadar denerim, merak etme.
Samet Akman Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Nisan 2014 Mesajlar 1.396 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşletmeci 13 Mayıs 2014 #30 Bakarım, oyunların arasında varsa neden olmasın. Ama vardır büyük ihtimal, olmayan yok.