GTA IV vs GTA V vs GTA San Andreas

kotosqu61

Hectopat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Şahsen GTA IV benim için bir şaheserdir ve en iyi GTA oyunudur, sizce en iyi GTA oyunu nedir?

4'ün neresi iyi acaba oynadım sıkıntıdan patladım görevler vs çok kötüydü. Aralarından nostaljiyi çıkarır ve gerçekçi olursak 5 tabiki.

Ab GTA 5'i oynadın mı GTA 4 de güzel. PC in kötüyse San Andreas da oynanabilirsin ama ne kadar seversiniz bilmem. Ama en iyisi GTA 5 ve serinin son oyunu.

Detayları bile GTA 5'ten daha iyi yapar çeşke PS4 için gelse PC de optimizasyon sorunu olduğu halde bitirmiştim.

Ab GTA 5'i oynadın mı GTA 4 de güzel. PC in kötüyse San Andreas da oynanabilirsin ama ne kadar seversiniz bilmem. Ama en iyisi GTA 5 ve serinin son oyunu.

Ben sadece San Andreas oynadım diğerlerini izledim şahsen GTA IV'nin havası, müziği, karakterleri benim için onu şaheser yapıyor sizi bilemem.

Grand Theft Auto: San Andreas.

GTA 5 hepsinden zevkliydi şahsen. GTA 4 hikaye anlamında iyiydi fakat görevler inanılmaz sıkıcıydı, sonunu görmek için direnmiştim.

GTA 5 hepsinden zevkliydi şahsen. GTA 4 hikaye anlamında iyiydi fakat görevler inanılmaz sıkıcıydı, sonunu görmek için direnmiştim.

Görevler sıkıcı evet fakat hikayesi ve detayları mükemmeldi bence GTA V ile yarışırlar belki ileride fikrim değişir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…