GTA IV Windows 10'da çalışmıyor

89069

Megapat
Zamanın Tanığı
Makaleler
5
Oyun orijinal. Rehberde anlatılanları ve Windows'un içindeki Xbox uygulamasına giriş yapıp denedim ama "Use of this software..." kısmını geçemedim bir türlü. 1050Ti, i7 7700HQ ve 8 GB RAM ile oyun çalışmıyor. Daha EFLC de var. Yardımcı olursanız sevinirim.

Not: Telefonumdan paylaştığım internet ile açmaya çalışıyorum. Bir etkisi olur mu bilmiyorum...
Oyunun kurulu olduğu yerdeki GTAIV uygulamasına sağ tıklayıp "Uyumluluk" kısmından "Tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bırak" seçeneğini aktifleştirdiğimde sorun düzeldi. Ama bu sefer de ekran kartını 512 MB olarak gördüğü için en yüksek ayarlarda çalıştıramadım oyunu. Birkaç yöntem denedim onu çözmek için, olmayınca Steam'den iade talebinde bulundum. Tavsiye etmiyorum bu oyunun satın alınmasını, normalde oyuna 2 kere tıkladığımda sorunsuz açılmasını beklerken o kadar uğraştırdı, bir şekilde çalıştırdım ama ne göreyim, çevrimiçi oyun anlayışı bitmiş girdiğim sunucuların hepsinde.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı