Heron Hectopat Katılım 17 Haziran 2014 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2014 #1 Merhaba arkadaşlar; Bugün Gta IV tekrardan başlamak istedim. Oyunu kurdum ve hatasız oldu kurulum. Fakat oyuna girdiğimde hep slayt var bir türlü oyuna başlayamıyorum. Win 8 ve 7 de sorunsuz oynuyordum lütfen yardım...
Merhaba arkadaşlar; Bugün Gta IV tekrardan başlamak istedim. Oyunu kurdum ve hatasız oldu kurulum. Fakat oyuna girdiğimde hep slayt var bir türlü oyuna başlayamıyorum. Win 8 ve 7 de sorunsuz oynuyordum lütfen yardım...
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 27 Ekim 2014 #2 Bir süre bekle ya da kapatıp yeniden aç oyunu.
C CPlOvEr Ziyaretçi 27 Ekim 2014 #3 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et