GTA IV xliveless.dll Hatası

Hiugayi

Hectopat
Daha fazla  
Sevgili forum üyeleri eğer yanlış yere konu açtıysam kusura bakmayın yeniyim de. Ben GTA IV'de değişik bir sorun alıyorum, oyun Steam'den alınmıştır, oyuna xliveless.dll yapmazsam hata veriyor xliveless.dll yapınca hatalar gidiyor. Böyle ilginç bir sorunum var lütfen TW gibi yerlerden yardımcı olun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Abi xliveless kullanmadığım zaman garip bir şekilde herkesin belası olan WS10 Fatal Error veriyor yardım edersen çok sevinirim.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Abi ben sizden birine TW versem bir bakabilirmisiniz ?
Sorunum şu şekilde :

Xliveless kullanmak zorunda değilsiniz. Buradaki rehberimiz gayet açık ve net:

GTA IV'ü Windows 8.1'de Sorunsuz Çalıştırın - Technopat

Abiciğim benim pc Win7 fakat ileriki zamanlarda 8.1'e yükselteceğim ama şimdi oyun yukarıda verdiğim problemi içermekte sana TW verebileceğim bir yer varsa istersen bir TW vereyim senin bir ünlü lafın vardı "Orjinal oyuna hep destek tam destek" diye yardım edersen sevinirim oyun çalışmassa iade edeceğim steamden fakat çok istediğim bir oyun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…