GTA IV yi iade edilmeli mi?

Hayır tabii ki. Genel oyun deneyiminizi etkileyen bir şey yokmuş hocam. Oynayın. Hikayesi en sağlam GTA oyunudur kendisi.

25-30 FPS ile oyunun yarısına geldim. Bu şaheseri bırakmak ayıp olur.

Hikayesi en iyi GTA oyunlarından biri. Kesinlikle iade etmeyin. Ben downgrade edip FusionFix, Zolikapatch ve en önemlisi GFWL'yi aktif edip hem Online hem normalce oynuyorum. (Multiplayer sunucuları hala aktif Rockstar kapatmadı.)

Oyunu normalde 144 FPS sabit oynuyorum. Fakat ara sahnelere geçince kazıklanma hissi geliyor. Şuan halihazırda GTA San Andreas oynuyorum zaten onu bitirip geçeceğim GTA IV.

Hikayesi en iyi GTA oyunlarından biri. Kesinlikle iade etmeyin. Ben downgrade edip FusionFix, Zolikapatch ve en önemlisi GFWL'yi aktif edip hem Online hem normalce oynuyorum. (Multiplayer sunucuları hala aktif Rockstar kapatmadı.)
Onlar daha çok oyunu kötü olanlar için. Denedim bir kaç tane ama olmuyor. Ara sahneler biraz kasıyor. Zaten ben böyle film türü, hikayesi olan hiç bir şeyi anlayamıyorum doğru düzgün. Bir yandan hikayesini internetten dinleyerek oynuyorum. Bölüm geçtikçe ilerliyorum. İade etmeye değmez diyenler daha olursa etmeyeceğim sanırsam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…