GTA Online alınmalı mı?

Raxeira

Femtopat
Daha fazla  
Herkese merhaba;
Epic hesabımda GTA Online var ama Social Club hesabım başka Gmail'e bağlı olduğu için erişim sağlayamadım desteğe yazdım ama pek bir ümidim yok gibi. Sizce Steam key olarak 330 TL gibi bir fiyata GTA Online alınmalı? Fiyat performans olarak nedir düşünceleriniz merak ediyorum açıkçası.

Son düzenleyen: Moderatör:

Alınmaz bence, ama bütçeniz bolsa alabilirsiniz, kış indirimi gelebiilir veya son bahar gelirse o zaman almanızı öneririm veya ucuz alma yöntemi vs. varsa onunla alın.

Gta Online oynamak istiyorsanız para hilesi basmanız gerekiyor açıkçası. Hilesiz oynayan yok ve hilesiz oynanacak gibi de değil pek. Görev yapmak istiyorsanız bir süre sonra mekan almanız gerekiyor. Mekanlar da aşırı pahalı. Ya oyuna deli dehşet para yatırmanız ya da hile basmanız gerekiyor. Ayrıca toplamda 4 kişi değilseniz yine tavsiye etmiyorum. Asıl görevler olan Heist'ların neredeyse tamamı 4 kişilik ve oyun içinden bulduğunuz oyuncular genelde çok kötü oynuyor. Kısacası 3 arkadaşın daha varsa ve en az biriniz para hilesi basacaksa kesinlikle alınır. Ben aktif olarak 120.saatimdeyim ve hala oynamaya devam ediyorum.

GTA Online artık bitti, o parayı daha iyi değerlendirebilirsiniz.

GTA Online ayrı olarak satılmıyor diye biliyorum direkt GTA 5'i alıyorsunuz. RDR 2 Online gibi bir sistem yok yani. Steamde indirimde söylediğiniz fiyatlara düşüyor zaten GTA 5. Eğer o fiyatlara Steam key bulursanız alınabilir. GTA Online arkadaşlarınızla beraber oynayacaksınız zevkli olabilir. Public serverlerde çok fazla hile olduğu için zevk vermez. Onun haricinde GTA RP sunucularına erişiminiz olacak. Yani uzun lafın kısası alınabilir.

Benim alacak oyunum kalmadi diye ve her platformda aliyorum diye 275e aldim Steam'den FiveM ve arkadaslarla playlist sariyor ozellikle 7-8 arkadasta varsa.

Oyun belli çok kaliteli mekanikler grafikler ile aşırı sarıyor. Online'de İngilizce bilmen gerekli kesinlikle ingilizcen yoksa aktiviteleri ya bir arkadaşından ya da oynayarak zamanla öğreniyorsun.
Satın alınabilir.

İlk önce hile ile para basıp bitirdim sonrasında oyunda yeterince tecrübe edindim ve hilesiz tekrar başladım. Hilesiz şekilde heistler vs ile kolayca para kazanabiliyorum gayet eğlenceli bir oyun.

GTA Online artık bitti, o parayı daha iyi değerlendirebilirsiniz.

Bittiği vs yok hala aktif kitlesi var Dünya'nın her yerinde oynanıyor oyun.

En sevdiğim kısmı envanter dizmek, güzel silahlar için ayrı ayrı görevler yapmak mesela stone hatchet için hazine AVI yapıyoruz falan çok zevkli.

CSGO'da falan da "Herkes hile açıyor zaten" diyip hile açmıyorsundur umarım. Hileler var evet ama internet üzerinden düzgün kişiler bulup düzgün lobilerde oynayabilirsin. 1000 saatim falan var, 1-2 senedir oynamadım, hileler falan azalmıştır, çoğalmıştır bilmem ama yine de hilesiz de güzel. Single player lobide oynasan bile eğlenceli.Oyun çıkalı 10 sene olmasına rağmen mekanik olarak da grafik olarak da iyi durumda. Bence hâlâ 300 liraya değer.

CSGO örneği vermişsin fakat pek mantıklı bir karşılaştırma değil. Closed Friend Session'da tek başıma oynadığım oyunla her seferinde 9 diğer insanla oynadığım oyun aynı mı sence? 1-2 senedir oynamıyorsan önce bir denemeni tavsiye ederim. Çünkü herhangi bir public session'a girdiğinde mekan veya görev fark etmeksizin yükleme ekranı bile göremiyorsun, anında oyun donuyor. Ayrıca 4 kişi değilsen GTA Online'da hilesiz oynaman "mümkün değil".

Daha oyunda 120 saatin var iken hile yapmaya başlamışsın, sana ne desem boş.
Single public lobide oynasan bile hâlâ gideri var oyunun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…