GTA Online atıyor

glikojen

Kilopat
Makaleler
1
Yer
Türkiye
Merhaba, GTA 5 ücretsiz olduğunda Epic Games'den almıştım, Social hesabı oluşturdum fakat bilgisayarım kaldırmıyordu. Şimdi başka PC aldım ve onda da oynuyorum. Şubat aylarında bu ekran geldi, sonra Online girdim, karakter yapma ekranındaydım ve yaptım, tam Online girecekken oyun dondu ve attı yapılacak. Bir şey var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet.

Has signed in (Offline Mode) hatası veriyor. Ve play GTA Online tuşu da çıkmıyor.
Ben VPN ile giriş yapıyorum her GTA'ya girdiğimde. Betternet VPN'i ile giriyorum Microsoft Store'da da var deneyebilirsiniz. Oyunu açmadan önce VPN'i açın ardından oyunu açın. Bakalım olacak mı ?

Ben VPN ile giriş yapıyorum her GTA'ya girdiğimde. Betternet VPN'i ile giriyorum Microsoft Store'da da var deneyebilirsiniz. Oyunu açmadan önce VPN'i açın ardından oyunu açın. Bakalım olacak mı?

Hayır olmadı hocam.
Ben VPN ile giriş yapıyorum her GTA'ya girdiğimde. Betternet VPN'i ile giriyorum Microsoft Store'da da var deneyebilirsiniz. Oyunu açmadan önce VPN'i açın ardından oyunu açın. Bakalım olacak mı?

Hocam YouTube da yeni Social Club hesabı açın tarzı şeyler deniyor onu denesem oyunumdaki ilerlemem gider mi?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…