W WERQEW Centipat Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 659 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2025 #1 Arkadaşlar, banım kalktı ama bununla ilgili başka bir soruyla forum açmıştım. Fakat oyunda o hesabıma girmeden yeni başlattı. Ne yapmalıyım?
Arkadaşlar, banım kalktı ama bununla ilgili başka bir soruyla forum açmıştım. Fakat oyunda o hesabıma girmeden yeni başlattı. Ne yapmalıyım?
Çözüm B B Berk Demiray 5 Eylül 2025 Ban sonrası önceki karakter siliniyor. Sıfırdan yeni karakter oluşturman lazım. Ve tekrar banlanırsan artık süresiz oluyor.
Ban sonrası önceki karakter siliniyor. Sıfırdan yeni karakter oluşturman lazım. Ve tekrar banlanırsan artık süresiz oluyor.
B Berk Demiray Hectopat Katılım 24 Ekim 2022 Mesajlar 690 Çözümler 38 Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro AN515-43 İşlemci: AMD Ryzen 5 3550H Ekran Kartı: GTX1650 4GB 16GB Ram 256GB SSD 500GB + 1TB HDD Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2025 #2 Ban sonrası önceki karakter siliniyor. Sıfırdan yeni karakter oluşturman lazım. Ve tekrar banlanırsan artık süresiz oluyor. Artı 0 Eksi Çözüm
Ban sonrası önceki karakter siliniyor. Sıfırdan yeni karakter oluşturman lazım. Ve tekrar banlanırsan artık süresiz oluyor.
KS KS W WERQEW Centipat Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 659 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2025 #3 Berk Demiray dedi: Ban sonrası önceki karakter siliniyor. Sıfırdan yeni karakter oluşturman lazım. Ve tekrar banlanırsan artık süresiz oluyor. Genişletmek için tıkla... Bununla ilgili forum açtığımda öyle bir şey yok denildi ama bana. Artı 0 Eksi
Berk Demiray dedi: Ban sonrası önceki karakter siliniyor. Sıfırdan yeni karakter oluşturman lazım. Ve tekrar banlanırsan artık süresiz oluyor. Genişletmek için tıkla... Bununla ilgili forum açtığımda öyle bir şey yok denildi ama bana.
B Berk Demiray Hectopat Katılım 24 Ekim 2022 Mesajlar 690 Çözümler 38 Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro AN515-43 İşlemci: AMD Ryzen 5 3550H Ekran Kartı: GTX1650 4GB 16GB Ram 256GB SSD 500GB + 1TB HDD Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2025 #4 Yanlış bilgi verilmiş. Ban sonrası eski karakter siliniyor. Artı 0 Eksi