GTA Online BattlEye hatası veriyor

Eymenefe1555

Hectopat
Daha fazla  
GTA Online için BattlEye'ı açtım fakat Online'a girerken Online oynayabilmek için BattlEye lazım diyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Rockstar Games programındaki ayarlardan BattlEye aktif etmen gerek. Eğer aktifse türkçe yama yada mod olabilir onları kapatman gerek.

Dediklerini yaptım fakat şimdi Gta 5'i Rockstar Games Launcher kullanarak başlatın diyor

Oyuna girebildim fakat hala aynı hatayı veriyor

Son düzenleme:
Yüklediğin platformdan dosya doğrulamayı dene bi hocam.

Hocam 1 yıl olmuş fakat bu forumu okuyan kardeşlerim için bunu yazıyorum: Script Hook modu, yani GTA 5'i modlarken kullanılan bir eklenti, BattlEye doğrulamasından geçemediğinden BattlEye'ı devre dışı bırakan bir dosyayla beraber gelir. Bu sorun varken BattlEye Launcher, Rockstar Launcher'da aktif gibi gözükür ve Online'a giremezsiniz.

Hatanın çözümü:
(Buradaki anlatımları Open IV adlı uygulama ile yapınız.)

1. Adım: Oyunun dosya konumundaki args.txt dosyasını eğer bir daha mod kurmayacaksanız komple silebilirsiniz. Fakat “ara sıra modlu da oynarım” derseniz yedeklemeniz gerekli, yani bilgisayarınıza kopyalamalısınız. Ancak bu dosya GTA'nın dosya konumundan Online oynanacağı zaman çıkarılmalıdır.
  2. Adım: dinput.dll dosyası BattlEye tarafından engellenir ve story Mode'a bile giremezsiniz zaten. Bu nedenle bu Anticheat'i devre dışı bırakan args.txt kullanılır. Bunu da yedekleyin ve GTA dosyalarından çıkarın.
  3. Adım: Aynı şekilde xinput.dll adlı dosya da engellenir. Onu da yedekleyip kaldırarak sorunu kökten çözmüş olursunuz.

Mod kuracağınız zaman bu 3 adımdaki her dosyayı tekrar GTA 5'in ana dizinine atmanız (geri yüklemeniz) yeterlidir.

İyi günler.
Not: Bugün bu sorunu yaşadım ve çözdüm, bunu sizlerle de paylaşmak istedim. Umarım işinize yaramıştır. Ayrıca eğer önceden mod kurmamış, hatta Open IV'in ne olduğunu bile bilmiyorsanız, muhtemelen bu makale sorununuz için çözüm sunamayacaktır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…