GTA Online Boş Server Sorunu

Fearoot88

Kilopat
Arkadaşlar GTA Online Serverleri hep boş new session giriyorum bazen 1 kişi oluyor ya da olmuyor. Oyuncu olmadığından mı yoksa bendemi bir sorun var?

Son düzenleyen: Moderatör:
20 - 30 kişilik sunucular oluyor. Yani oyun hala oynanıyor. Eğer bahsettiğiniz sorunda bütün oyuncular birden çıkıyor ise internet hızınızda sorun olabilir. Ama internet hızınız gayet iyiyse oyunda 15 kişiden fazla olunca oyuncular birden oyundan çıkıyor.

Home tuşuna basıp ayarlar butonuna gelin ( çark işareti ) ardından Network Information sekmesinde NAT Type'nin ne olduğunu kontrol edin. Orada ne yazıyor?

Moderate yazıyor, girdiğim her sunucu boş veya 1 kişi oluyor.

Dogukan73
Orasının Open olması gerekiyor. Strict en kötüsü, Moderate orta, Open en iyisi. Ben zamanında Open yapabilmek için 1 ay uğraşmıştım. Çözüm ise basit. İnternet servis sağlayıcınızı arayın ve statik İP istediğinizi belirtin.

Başka yöntem ile çözemezmiyim?
Ping yok internet hızımda iyi niye sadece GTA böyle anlamadım.

Millet görev yapmak için boş server bulamıyor sen de bunuyorsun . Ama arkadaşların da dediği gibi NAT Type kısmından halledebilirsin.

Başka yöntem ile çözemezmiyim?

Ping yok internet hızımda iyi niye sadece GTA böyle anlamadım.
Söylediğim gibi, ben 1 ay uğraştım, akıla gelebilecek her şeyi denedim. En son çare olarak statik İP satın aldım ve Open oldu. İstersen bir port yönlendirmeye bak. Türkçe kaynak çok bulamayabilirsin ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…