20 - 30 kişilik sunucular oluyor. Yani oyun hala oynanıyor. Eğer bahsettiğiniz sorunda bütün oyuncular birden çıkıyor ise internet hızınızda sorun olabilir. Ama internet hızınız gayet iyiyse oyunda 15 kişiden fazla olunca oyuncular birden oyundan çıkıyor.
Home tuşuna basıp ayarlar butonuna gelin ( çark işareti ) ardından Network Information sekmesinde NAT Type'nin ne olduğunu kontrol edin. Orada ne yazıyor?
Home tuşuna basıp ayarlar butonuna gelin ( çark işareti ) ardından Network Information sekmesinde NAT Type'nin ne olduğunu kontrol edin. Orada ne yazıyor?
Orasının Open olması gerekiyor. Strict en kötüsü, Moderate orta, Open en iyisi. Ben zamanında Open yapabilmek için 1 ay uğraşmıştım. Çözüm ise basit. İnternet servis sağlayıcınızı arayın ve statik İP istediğinizi belirtin.
Orasının Open olması gerekiyor. Strict en kötüsü, Moderate orta, Open en iyisi. Ben zamanında Open yapabilmek için 1 ay uğraşmıştım. Çözüm ise basit. İnternet servis sağlayıcınızı arayın ve statik İP istediğinizi belirtin.
Söylediğim gibi, ben 1 ay uğraştım, akıla gelebilecek her şeyi denedim. En son çare olarak statik İP satın aldım ve Open oldu. İstersen bir port yönlendirmeye bak. Türkçe kaynak çok bulamayabilirsin ama.