Fearoot88 Kilopat Katılım 11 Ekim 2017 Mesajlar 376 4 Ocak 2020 #1 Arkadaşlar GTA Online Serverleri hep boş new session giriyorum bazen 1 kişi oluyor ya da olmuyor. Oyuncu olmadığından mı yoksa bendemi bir sorun var? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ocak 2020
Arkadaşlar GTA Online Serverleri hep boş new session giriyorum bazen 1 kişi oluyor ya da olmuyor. Oyuncu olmadığından mı yoksa bendemi bir sorun var?
E Eray05 Centipat Katılım 10 Şubat 2020 Mesajlar 6 Makaleler 1 10 Şubat 2020 #11 Hocam dedi: Söylediğim gibi, ben 1 ay uğraştım, akıla gelebilecek her şeyi denedim. En son çare olarak statik İP satın aldım ve Open oldu. İstersen bir port yönlendirmeye bak. Türkçe kaynak çok bulamayabilirsin ama. Genişletmek için tıkla... Bendede aynı sorun var statik IP nasıl alınıyor yazarmısın Artı 0 Eksi
Hocam dedi: Söylediğim gibi, ben 1 ay uğraştım, akıla gelebilecek her şeyi denedim. En son çare olarak statik İP satın aldım ve Open oldu. İstersen bir port yönlendirmeye bak. Türkçe kaynak çok bulamayabilirsin ama. Genişletmek için tıkla... Bendede aynı sorun var statik IP nasıl alınıyor yazarmısın
H Hocam Hectopat Katılım 20 Mart 2018 Mesajlar 773 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İfrit - Zebani 10 Şubat 2020 #12 Eray05 dedi: Bendede aynı sorun var statik IP nasıl alınıyor yazarmısın Genişletmek için tıkla... Hocam İSS'nızı arayıp Statik IP istediğinizi belirtin. Kuruma göre fiyatı değişebilir. Mesela ben D-Smart kullanıyorum aylık 15 TL. Artı 0 Eksi
Eray05 dedi: Bendede aynı sorun var statik IP nasıl alınıyor yazarmısın Genişletmek için tıkla... Hocam İSS'nızı arayıp Statik IP istediğinizi belirtin. Kuruma göre fiyatı değişebilir. Mesela ben D-Smart kullanıyorum aylık 15 TL.
E Eray05 Centipat Katılım 10 Şubat 2020 Mesajlar 6 Makaleler 1 10 Şubat 2020 #13 PROTECTQ dedi: GTA Online Oynayanlar Nicklerini Yazsınlar Ekleşelim ve Oynayalım Hep Beraber Genişletmek için tıkla... yaş kaçtı merakımdan söylemek istemiyorsan söyleme. Artı 0 Eksi
PROTECTQ dedi: GTA Online Oynayanlar Nicklerini Yazsınlar Ekleşelim ve Oynayalım Hep Beraber Genişletmek için tıkla... yaş kaçtı merakımdan söylemek istemiyorsan söyleme.