GTA Online Bunker Stock Level Sıfırlandı

Pigasor05

Moderasyon Ekibi Üyesi
Kıdemli Moderatör
Makaleler
1
Yer
Esenyurt/İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Dizüstü: AMD Ryzen 7 7840HS-RTX4050-2x16 5600 MHz 32 GB RAM-SK Hynix 1 TB SSD 7/7 GB
Masaüstü: AMD Ryzen 3 3200G-Gigabyte A320M-S2H-GeIL 2x8 3200 MHz RAM-GeIL 256 GB SSD 550/490 MB
Arkadaşlar selam. Başlıkta da belirttiğim üzere bu gece hem Nightclub'tan hem de Bunker'dan AFK para kasmak amacıyla bilgisayarı açık bıraktım. Bunker stock seviyem yaklaşık olarak yüzde doksanlardaydı. Sabah kalktığımda stock seviyesi yüzde beşe düşmüş. Herhangi bir saldırı da olmamış. Acaba stock seviyesi fullendikten sonra baştan mı başlıyor? Bunker bilgisayarına girip satmayı denedim fakat yüzde beşlik satma seviyesini gösteriyor. Bunun sebebi nedir? Şimdiden teşekkürler, iyi Sosyaller.

@Ethem Efe Hocam imzanızda GTA 5 ile ilgili konularda etiketleyebilirsiniz yazmışsınız o yüzden etiketledim.

Son düzenleme:
Arkadaşlar selam. Başlıkta da belirttiğim üzere bu gece hem Nightclub'tan hem de Bunker'dan AFK para kasmak amacıyla bilgisayarı açık bıraktım. Bunker stock seviyem yaklaşık olarak yüzde doksanlardaydı. Sabah kalktığımda stock seviyesi yüzde beşe düşmüş. Herhangi bir saldırı da olmamış. Acaba stock seviyesi fullendikten sonra baştan mı başlıyor? Bunker bilgisayarına girip satmayı denedim fakat yüzde beşlik satma seviyesini gösteriyor. Bunun sebebi nedir? Şimdiden teşekkürler, iyi sosyaller.

@Ethem Efe hocam imzanızda GTA 5 ile ilgili konularda etiketleyebilirsiniz yazmışsınız o yüzden etiketledim.

Stock seviyesi olduğuna emin misiniz? Research fullenince yeni bir şey açılıp sıfırlanıyor ve devam ediyor.

Stock seviyesi olduğuna emin misiniz? Research fullenince yeni bir şey açılıp sıfırlanıyor ve devam ediyor.
Hocam gece bir şeyin fullendiğine eminim. O satılabilen bar hatta. En yukarıdaki olması lazım. O yeni açılan şeyi nerden bulabilirim peki?

Son düzenleme:
Hocam gece bir şeyin fullendiğine eminim. O satılabilen bar hatta. En yukarıdaki olması lazım. O yeni açılan şeyi nereden bulabilirim peki?

Hatırladığım kadarı ile en yukarıdaki research olması lazım, normalde bitince açıldı diye mesaj gelir yeni bir şey, bunker içerisindeki bilgisayar girin, research bölümüne girip unlocked sekmesini ya da locked sekmesine tıklayın, orada açılmış bir şey olacaktır.

Hatırladığım kadarı ile en yukarıdaki research olması lazım, normalde bitince açıldı diye mesaj gelir yeni bir şey, bunker içerisindeki bilgisayar girin, research bölümüne girip unlocked sekmesini ya da locked sekmesine tıklayın, orada açılmış bir şey olacaktır.
Yok hocam araştırma olan yer bitmedi. Bildiğiniz üzere bunker'da iki tane seçenek var: Birisi dediğiniz olan research kısmı bir de mal ürettiğimiz kısım var. Benim bahsettiğim ise mal ürettiğimiz kısım.

Yok hocam araştırma olan yer bitmedi. Bildiğiniz üzere Bunker'da iki tane seçenek var: Birisi dediğiniz olan research kısmı bir de mal ürettiğimiz kısım var. Benim bahsettiğim ise mal ürettiğimiz kısım.

Hocam araştırma olan yer bitince direkt olarak sıfırlanıp 0'dan hazırlamaya başlıyor diye hatırlıyorum, büyük ihtimalle size olan odur ama stocktan bahsediyorsanız bir fikrim yok pek, en mantıklı durum akşamdan sabaha kadar bıraktığınız için 1'den fazla saldırı alıp stokunuzun hepsinin gitmesi olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı