Macnoddle Decapat Katılım 10 Eylül 2023 Mesajlar 514 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2024 #1 Baktigim kadarıyla evet ama bazıları Rockstar fazla sallamıyor diyor, bazıları eninde sonunda ban yersin diyor. Sizce yapmalı mıyım?
Baktigim kadarıyla evet ama bazıları Rockstar fazla sallamıyor diyor, bazıları eninde sonunda ban yersin diyor. Sizce yapmalı mıyım?
SamsunLee Decapat Katılım 25 Şubat 2023 Mesajlar 853 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2024 #2 Macnoddle dedi: Baktigim kadarıyla evet ama bazıları Rockstar fazla sallamıyor diyor, bazıları eninde sonunda ban yersin diyor. Sizce yapmalı mıyım? Genişletmek için tıkla... 1 aydır oyunda aktif hile kullanıyorum ban yediğim yok. Pek birşey olmaz.
Macnoddle dedi: Baktigim kadarıyla evet ama bazıları Rockstar fazla sallamıyor diyor, bazıları eninde sonunda ban yersin diyor. Sizce yapmalı mıyım? Genişletmek için tıkla... 1 aydır oyunda aktif hile kullanıyorum ban yediğim yok. Pek birşey olmaz.
Cpt.Revenger Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 1.779 Makaleler 1 Çözümler 14 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci:Ryzen 5 5600 Anakart:Asus prime a320m-F Ekran Kartı:Gtx 1650 Kasa:Darkflash skywalker Depolama:512gb ssd Ram:16 Gb 3000mhz Cinsiyet Erkek 13 Mart 2024 #3 Macnoddle dedi: Baktigim kadarıyla evet ama bazıları Rockstar fazla sallamıyor diyor, bazıları eninde sonunda ban yersin diyor. Sizce yapmalı mıyım? Genişletmek için tıkla... Hocam dozunu kaçırmadığınız sürece bir şey olmaz.
Macnoddle dedi: Baktigim kadarıyla evet ama bazıları Rockstar fazla sallamıyor diyor, bazıları eninde sonunda ban yersin diyor. Sizce yapmalı mıyım? Genişletmek için tıkla... Hocam dozunu kaçırmadığınız sürece bir şey olmaz.
Dinooo Centipat Katılım 11 Şubat 2024 Mesajlar 59 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2024 #4 Para hilesi yapmıştım 2 yıldır bir şey olmadı.
R MR.X E Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 2.191 Makaleler 1 Çözümler 6 13 Mart 2024 #5 Macnoddle dedi: Baktigim kadarıyla evet ama bazıları Rockstar fazla sallamıyor diyor, bazıları eninde sonunda ban yersin diyor. Sizce yapmalı mıyım? Genişletmek için tıkla... Cayo Perico'da hangi bugı yapacaksınız?
Macnoddle dedi: Baktigim kadarıyla evet ama bazıları Rockstar fazla sallamıyor diyor, bazıları eninde sonunda ban yersin diyor. Sizce yapmalı mıyım? Genişletmek için tıkla... Cayo Perico'da hangi bugı yapacaksınız?
Macnoddle Decapat Katılım 10 Eylül 2023 Mesajlar 514 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2024 #6 R MR.X E dedi: Cayo Perico'da hangi bugı yapacaksınız? Genişletmek için tıkla... Replay bugu
wenomechainsama Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 3.325 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2024 #7 Macnoddle dedi: Replay bugu. Genişletmek için tıkla... Bir şey olmaz ben yaklaşık 130 kez yaptım o bugu.
Macnoddle dedi: Replay bugu. Genişletmek için tıkla... Bir şey olmaz ben yaklaşık 130 kez yaptım o bugu.
Macnoddle Decapat Katılım 10 Eylül 2023 Mesajlar 514 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2024 #8 Cpt.Revenger dedi: Hocam dozunu kaçırmadığınız sürece bir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... 1 kere yapmayı düşünüyorum. wenomechainsama dedi: Bir şey olmaz ben yaklaşık 130 kez yaptım o bugu. Genişletmek için tıkla... Yok hocam o kadara gerek yok arabalara fazla para basmak saçma geliyor tek kullandığım araba R34 işletmeler ve silahlar daha ilgi çekici geliyor.
Cpt.Revenger dedi: Hocam dozunu kaçırmadığınız sürece bir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... 1 kere yapmayı düşünüyorum. wenomechainsama dedi: Bir şey olmaz ben yaklaşık 130 kez yaptım o bugu. Genişletmek için tıkla... Yok hocam o kadara gerek yok arabalara fazla para basmak saçma geliyor tek kullandığım araba R34 işletmeler ve silahlar daha ilgi çekici geliyor.
ayberkmv1 Hectopat Katılım 16 Nisan 2022 Mesajlar 1.126 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2024 #9 Hiçbir şey olmaz.
Ethem Efe Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 8.030 Makaleler 1 Çözümler 24 Yer Kocaeli gölcük Daha fazla Sistem Özellikleri 4060Tİ 16 GB RAM Ryzen 5 5500 Cooler Master 120L XTB 1 TB SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Mart 2024 #10 Hayır. Macnoddle dedi: Baktigim kadarıyla evet ama bazıları Rockstar fazla sallamıyor diyor, bazıları eninde sonunda ban yersin diyor. Sizce yapmalı mıyım? Genişletmek için tıkla...
Hayır. Macnoddle dedi: Baktigim kadarıyla evet ama bazıları Rockstar fazla sallamıyor diyor, bazıları eninde sonunda ban yersin diyor. Sizce yapmalı mıyım? Genişletmek için tıkla...