GTA Online Cayo Perico Heist animasyon bugu oluyor

ArdaStrix

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Kapıya geldiğimde karakter kolları açık bir şekilde buga giriyor. Neredeyse bütün kapılarda başıma geliyor ve hiçbir şekilde kurtulamıyorum.

Arkadaşlar merhaba. Kapıya geldiğimde karakter kolları açık bir şekilde buga giriyor. Neredeyse bütün kapılarda başıma geliyor ve hiçbir şekilde kurtulamıyorum.
hocam çözebildin mi? aynı şey başımıza geliyor çözemiyoruz

Cayo Perico replay glitch ile 2 haftadır her gün tekrar tekrar para kasıyoruz arkadaşla. 2 hafta boyunca nadiren oluyordu bu animasyon bugı 2-3 kere tekrar deneyince düzeliyordu. Dün yaklaşık 20-25 tekrar denemenin sonunda bile düzelmedi. Araştırdığım çoğu forumda 4 yıldan beri çözemeyenler var. Bildiğimiz Rstar. Basit bir bugı bile çözmeye uğraşmayıyorlar maalesef

Çözüldü hocam. Solo yapıyorsanız nasıl olur bilmiyorum. Arkadaşla Hamachi üzerinden bağlantı kurduk. Hiçbir sorun bug vs. yaşamadan yapabildik. Solo yapmıyorsanız bir deneyin bence

Son düzenleme:
Bizde 500 kere denemiştik, birimizden biri mutlaka buga giriyordu. Ondan sildim oyunu. Bir daha oynarsak denerim sağ olun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…