aionthearete Hectopat Katılım 12 Aralık 2021 Mesajlar 2.513 Çözümler 34 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2022 #1 Merhaba. Cayo Perico için olan hazırlık görevlerini arkadaşımla beraber yapabilir miyiz?
HannibalX Hectopat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2022 #2 Evet, yapabilirsiniz. Artı -1 Eksi
KS KS aionthearete Hectopat Katılım 12 Aralık 2021 Mesajlar 2.513 Çözümler 34 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2022 #3 Nasıl yapabilirim? Aynı kosatkodayız social'dan arkadaşız falan ama ben görevi başlatınca ona görev gitmiyor. Artı 0 Eksi
Nasıl yapabilirim? Aynı kosatkodayız social'dan arkadaşız falan ama ben görevi başlatınca ona görev gitmiyor.
yavuz290 Hectopat Katılım 3 Şubat 2020 Mesajlar 370 Çözümler 1 31 Temmuz 2022 #4 aionthearete dedi: Nasıl yapabilirim? Aynı kosatkodayız Social'dan arkadaşız falan ama ben görevi başlatınca ona görev gitmiyor. Genişletmek için tıkla... O bir arkadaşımda da olmuştu, o açınca bir türlü giremiyorduk, ben açınca sorun kalmadı. Arkadaştakibonsorunubda maalesef hiçbir zaman çözemedik... Artı 0 Eksi
aionthearete dedi: Nasıl yapabilirim? Aynı kosatkodayız Social'dan arkadaşız falan ama ben görevi başlatınca ona görev gitmiyor. Genişletmek için tıkla... O bir arkadaşımda da olmuştu, o açınca bir türlü giremiyorduk, ben açınca sorun kalmadı. Arkadaştakibonsorunubda maalesef hiçbir zaman çözemedik...
volkswagen passat Hectopat Katılım 31 Mayıs 2020 Mesajlar 619 Çözümler 2 31 Temmuz 2022 #5 aionthearete dedi: Merhaba. Cayo Perico için olan hazırlık görevlerini arkadaşımla beraber yapabilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Hayır yapamazsınız. Artı 0 Eksi
aionthearete dedi: Merhaba. Cayo Perico için olan hazırlık görevlerini arkadaşımla beraber yapabilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Hayır yapamazsınız.
KS KS aionthearete Hectopat Katılım 12 Aralık 2021 Mesajlar 2.513 Çözümler 34 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2022 #6 yavuz290 dedi: O bir arkadaşımda da olmuştu, o açınca bir türlü giremiyorduk, ben açınca sorun kalmadı. Arkadaştakibonsorunubda maalesef hiçbir zaman çözemedik... Genişletmek için tıkla... Onun açma şansı yok kosatko tek bende var bendeki sorunu çözebilsem iyi olur. Artı 0 Eksi
yavuz290 dedi: O bir arkadaşımda da olmuştu, o açınca bir türlü giremiyorduk, ben açınca sorun kalmadı. Arkadaştakibonsorunubda maalesef hiçbir zaman çözemedik... Genişletmek için tıkla... Onun açma şansı yok kosatko tek bende var bendeki sorunu çözebilsem iyi olur.
HannibalX Hectopat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2022 #7 İkinizde aynı CEO ya da MC olmanız lazım. O şekilde ikinizde de olur. M tuşundan ayarlayabilirsiniz. Artı 0 Eksi
ahmet can balcı Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 2.421 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2022 #8 Sizin CEO olmanız ve arkadaşlarınızın sizin şirketinizde bulunması gerekiyor. Veya motosiklet klubü ile de aynı şekilde halledebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Sizin CEO olmanız ve arkadaşlarınızın sizin şirketinizde bulunması gerekiyor. Veya motosiklet klubü ile de aynı şekilde halledebilirsiniz.
E Ed1tH Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ekim 2019 Mesajlar 4.870 Çözümler 40 31 Temmuz 2022 #9 CEO'ya gir sonra arkadaşını CEO'ya davet et sen Prep'i başlat otomatikman onda da başlıyor görev. Artı 0 Eksi